Ditt bästa restips?


Halsen värker än men idag började jag att packa, man kan ju tro på min instagrambild (@myhappydays_se) att jag ska vara borta fram till sommaren och inte bara en vecka. ;-) Nej, jag ska inte ha med alla reseväskor, provade lite olika och packade ur, packade om och fram o tillbaka. Det här med kläder, ja det är faktiskt den svåraste biten... Tur man har en dag imorgon också...!
 
Har ni läsare något bra ovärderligt restips att dela med sig av? Packning, under resan, tänka på, hotellet? Ja vad som helst, vore roligt att få ta del av smarta tips!
 
Biodate med mina skatter har jag haft idag med, det blev Croodarna! Var det föresten någon av er som var med i Blogg.se:s utlottning och vann biljetter till förhandsvisningen tidigare i veckan? Tummen upp för filmen tyckte vi i alla fall!

Ha en fin start på heglgen, nu ska vi köra fredagsmyskväll här hemma hos oss!

Kommentarer
Postat av: Anna

Inför vår senaste resa köpte jag 'reskit' och hällde över krämer, lotion osv.. Toppen! Vägde nästan inget och alla sorter kunde följa med. Köpte på Claes olsson...men där kanske Du redan varit? Köpte även bagagelappen! :) Sen är det ju bra med ett band eller dyl på resväskan i en lysande färg så man ser den på bagagebandet. Ha en supermysig resa och må så gott! Kram Anna

Svar: Ett sånt reskit får jag spana in till nästa gång, verkar ju toppen. Japp bagagelapp fixad och ett pärlband som dottern gjort pyntar väskan lite extra fint och igenkännande.Kram och ha de bra!
Josefin -Happy Days-

2013-03-22 @ 20:21:04
Postat av: Lotta w

Ta kopior på pass, biljetter och Visakort och skriv även upp "spärranummer" på samma lapp. I fall man blir bestulen. Trevlig resa!

Svar: Smart, det får man fixa! Tack!
Josefin -Happy Days-

2013-03-22 @ 20:36:07
Postat av: ida [fotograferat]

Flyget: Musik i öronen, kameran i handen och lite vin för att lugna nerverna :)

Packning: För mycket av allt, man vill ju ha valmöjligeter fast man inte är hemma.

Generellt: Uppgradera allt som går och man har råd med. Trevligt att unna sig lite lyx ibland.

Trevlig resa! :)

2013-03-22 @ 21:23:10
URL: http://www.fotograferats.blogg.se
Postat av: Frk M

Hotellet du åker till har pool- och strandhanddukar samt spatofflor så det behöver du inte klämma ned i väskan. Däremot någon oömtålig strandklänning eller liknande att dra på dig från spa´t till rummet kan vara bra att ha om du tänkt ta kroppsbehandlingar.

Det är inte så varma kvällar och förmiddagar så ta med dig även jeans, tröja, jacka så du kan vara ute även dessa tider. Träningskläder om du gillar att träna. När jag åker tidigt på året då det inte är varmt dygnet runt brukar jag träna på morgnarna i gym eller springa ute.

Du är ungefär 1 timme från Antalya med buss så ta bra skor med dig om vädret skulle vara dåligt och du åker in till stan.

Hoppas du bokat rum mot poolen. Ut mot parkeringen är det inte så vacker utsikt. Tips är att du kan önska att ha rummet i "lugn del" så du inte har det precis där underhållningen brukar vara. (Vet ej om de har någon animation team så här tidigt på året dock).

Det mesta finns att köpa om man glömmer packa något. Så ta det lugnt :)

Ha nu en superskön resa!


Svar: Men guuu vad bra tips, tack snälla!! Guld värt! Jag la in önskemål om rum mot poolen från början så hoppas på det!
Josefin -Happy Days-

2013-03-23 @ 07:00:48
URL: http://padetrettio.blogg.se
Postat av: Frk M

Jo, just det. Har du tänkt vara något på stenstranden kommer du behöva badskor... men de finns att köpa för billig penning i supermarkets o dyl.

Svar: Kalas, tack snälla för alla kanontips!!
Josefin -Happy Days-

2013-03-23 @ 07:04:22
URL: http://padetrettio.blogg.se
Postat av: Amanda [SPONTAN]

Se till att ha solglasögonen i handbagaget!

2013-03-24 @ 17:12:49
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: Cissi

Den filmen vill jag också se, med barnen :)

2013-04-04 @ 12:29:19
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Zarah-Lou

Lite väl sent, men..
Ett par underkläder och tandborste i handbagaget OM väskan skulle få för sig att försvinna/bli försenat :)

2013-04-04 @ 20:40:47
URL: http://finest.se/zarahlou
Postat av: Astrid Jinder

Jo jag vann, men kunde tyvärr inte åka! Sved ordentligt:(

2013-04-13 @ 16:47:12
URL: http://Mapense.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0