TÄVLING! Vinn Remingtons Silk-serie!

 
Här kommer den fin fina tävlingen som jag utlovade er tidigare! I vinstpotten ett eget set med Remingtons härliga produkter från Silk-serien som ni ser i bild ovan, värde ca 3000 kr!
 
 
Vad jag vill att du gör är
1, Motivera i en kommentar till detta inlägg varför du ska vinna.
2. För en ytterligare vinstchans rösta på min videotutorial i denna länk
 
 
 
 
Så här använder jag Remingtons Silk Curling Wand, love it! Så snabbt resultat och tjusiga hållbara lockar. Jag ville denna gång ha ett lösare och mer naturliga resultat på mina lockar, så jag håller inte tången så mer än några sekunder i hårslingorna. Men man får riktigt fina korkskruvar om man håller i lite längre än vad jag gör. Bästa locktången ever enligt mig!
 
Så sätt fart, lämna en kommentar o var med i tävlingen!
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Åh, vad jag skulle vilja ha och behöva dessa hårgrejer.
Har totalt bångstyrigt hår som lever sitt eget liv skulle behöva ha "vapen" till hjälp att tämja virvlarna.

Såg din fina bild tidigare i bloggen, önskar så att jag hade ditt vackra hårsvall.
Kram från Marie

2013-10-10 @ 22:31:12
Postat av: Emelie - Hobbyfotograf i Uppsala

Jag skulle vilja vinna för att för kanske 2 veckor sedan så pajade min plattång samtidigt som jag nu fått försökt platta håret med strykjärn. Inte det bästa man kan göra direkt. Och jag har aldrig ägt en locktång så skulle vara kul att se hur man ser ut i lockar :)
Har röstat på din videotutorial.

2013-10-10 @ 22:44:24
URL: http://drunknight.blogg.se
Postat av: Emelie - Hobbyfotograf i Uppsala

Min röst kom tydligen inte fram nu och nu kan jag inte kolla till sidan igen...

2013-10-10 @ 22:46:21
URL: http://drunknight.blogg.se
Postat av: Carla -foto

Ordentliga lock-och plattänger är precis vad mitt hår behöver. Det är en meter långt, colombianskt och tjockt som tusan. Det finns så många möjligheter till fina lockar och häftiga frisyrer osv men det blir alltid att jag sätter upp det i en bulle eller liknande för att jag aldrig tar tag i att köpa mig ordentliga hårverktyg. Äkta hårprodukter är alltså en hög önskan från mig.
En röst på din video får du också!

2013-10-10 @ 23:03:05
URL: http://standingcarla.blogg.se
Postat av: Veronica Marie

Skulle vara så roligt att ha riktiga redskap till håret att fräscha upp sig lite med. Nu i höstmörkret så kan det behövas då hösten är en väldigt mörk och deppig period för mig. Kan vara roligt att få fixa till sig lite extra utan att man egentligen ska göra något speciellt. Men att få känna sig lite extra fin kan göra mycket för en själv, och för måendet om inte annat.

Jag kommer självklart att lägga min röst på din video, bara för att jag tycker att du är en underbar själ.

2013-10-10 @ 23:08:16
Postat av: Jessica

Skulle vara så roligt att vinna ett kit som detta. Älskar att fixa med mitt hår och att experimentera, så verktyg som dessa skulle verkligen vara bra att ha.
Har röstat på din video också.

2013-10-10 @ 23:19:40
Postat av: Johanna Wahlberg

Åhh detta är precis vad jag skulle behöva. Har mitt hår på utväxt och set skulle vara såklart att kunna göra nått roligt under tiden, min plattång har ca 7-8 år på nacken och börjar förlora sin funktion och min hårfön uppför sig inte alls som jag vill. Nu grejor skulle göra livet lite lättare! En röst på din video är lagd!

2013-10-11 @ 00:40:34
URL: http://vardagsbetraktelser.blogg.se/
Postat av: Maja

Skulle jättegärna vinna för att det skulle vara perfekt som en fin vinst, men bara till en viss del, eftersom jag sällan använder plattång (då mitt hår redan är så platt, så tycker inte det behövs) och min lillasyster (http://llins.blogg.se), vill ha en ny bättre plattång. Vore det perfekt som en present, i nuvarande fall - julklapp eftersom hon fyller år i Februari!

Har röstat på dig också! :-)

2013-10-11 @ 05:49:26
URL: http://maaja.blo.gg
Postat av: Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Åh hade vart så perfekt för mitt frissiga hår som aldrig tycks ligga på plats.En snygg frisyr gör ju såå mycket, men ett redskap för att fixa det skulle jag aldrig lägga pengar på åt mig själv (allt lägger jag ju på barnen) så jag hoppas verkligen på min tur denna gång och går in och röstar på dig också:)

2013-10-11 @ 05:57:16
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: Johanna

Då pappas gener för lockigt hår bara hamnade oss min kära lillasyster har jag i alla hår drömt om att få ha hennes underbara lockar om så bara för en dag. Lika mycket som jag avundats hennes lockar har hon avundats mitt raka hår så om jag skulle vinna setet skulle jag behålla verktygen för att göra lockar och ge henne verktygen för att få platt hår så kunde vi båda få chansen att "byta" hår för en dag och uppleva det vi båda saknar :-)
Kram!

2013-10-11 @ 06:41:55
URL: http://www.vinterhagen.blogg.se
Postat av: Linnea

Jag har i hela mitt liv brottats med mitt hår, det är ganska rakt och totalt volymlöst, min räddning har varit att försöka locka till det. Har testat så många olika metoder och tänger de senaste åren, (sovit med fuktigt hår, flätor, "knorrar", testat locka med olika lock- och plattänger, you name it!) Ändå lyckas alltid håret hänga ut lockarna så de nästan försvinner helt innan dagen är slut.
Testade en bekants locktång från Remington, och blev helt frälst! Den var verkligen hur bra som helst, och den första tången som på riktigt kunde få ordning även på mitt hår! Reslutatet höll sig en hel kväll, och dagen efter kunde jag borsta lite i det, spraya och jag hade en snygg frisyr även dagen efter!
Lord, jag skulle bli så glad om jag vann det här kitet!
2. Du har fått min röst! :)

2013-10-11 @ 07:57:41
Postat av: Cherie | Börja Spring

Har varit inne och röstat, blev nr. 10.

Min sambo tycker jag är tråkig allt som oftast när jag enbart har håret uppsatt i en totte och aldrig har det nedsläppt. Men eftersom det tar ca 2 timmar för mig att platta håret med min urkassa plattång så orkar jag sällan fixa håret.

Och nu har vi valt att flytta ifrån varandra och bli särbos så därför hade det varit kul med lite bra verktyg så när vi går på dejt igen kanske det kan hjälpa till att bli lite nykära igen om jag orkar göra vid håret ;) Nu håller jag tummarna!

2013-10-11 @ 08:31:56
URL: http://mammacherie.webblogg.se/
Postat av: Therese

Jag önskar att vinna då jag har det där typiska skandinaiska håret. Slits otroligt i alla årstider. Jag har världens rakaste hår och önskar att kunna locka det ibland, men tyvärr måste jag begränsa mig då jag inte har tillräckligt bra med produkter. Om jag skulle vinna skulle jag verkligen kunna få känna mig vacker fler än en gång i månaden, ungefär så många gånger jag vågar använda stylingprodukter i håret.

2013-10-11 @ 09:11:29
URL: http://theresefredriksson.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag önskar att jag kunde vinna detta fina set. Jag har en stor och yvig röd kalufs och mina barn brukar likna mig med en Cockerspaniel =). Med bra redskap kanske det går att få ordning på manen, det är iallfall värt ett försök.
Håller både tummar och tår och drömmer om fina lockar.
Mvh Emma

2013-10-11 @ 09:41:03
Postat av: Christine

Det skulle vara så roligt att få vinna den här stylingserien. Jag skulle ha stor användning av en ny plattång till mitt tjocka, burriga hår och locktängerna blir perfekta till Molly, min femåriga dotter som älskar att få sitt hår lockat.
Håller tummar och tår!!

2013-10-11 @ 09:43:09
Postat av: Lisa

1. Jag skulle bli överlycklig om jag vann denna stylingserie!
Efter år(!) av tråkiga, vanliga hästsvansar så vill jag börja ha utsläppt. Men mitt hår är spikrakt, tjockt och tråkigt så jag behöver verkligen all hjälp jag kan få =)

2. Har röstat på din tutorial.

2013-10-11 @ 09:57:42
URL: http://sunnyday.blogg.se
Postat av: Izabella

Åh detta skulle jag verkligen behöva!! Då jag min bror och två av våra kompisar var på Liseberg i somras och hade ställt våran bil i ett parkeringshus med våran packning. När vi kom tillbaka var rutan krossad och all vår packning hade blivit stulen, inklusive plattång hårfön och locktång. Nu har jag inte haft råd att köpa några nya redskap så jag lånar min mammas hela tiden. Vilket funkar ett tag men eftersom jag snart ska flytta hemifrån skulle detta vara guld värt! Hoppas verkligen på det bästa. :)

2013-10-11 @ 11:04:32
Postat av: Louise Hedblom

Jag älskar långt hår och har snart sparat ut mitt i 4 år. Det har dock kommit till en punkt då jag mer eller mindre har tröttnat på det, tröttnat på att det bara skall hänga där rakt och tråkigt. Jag försöker sätta upp det emellanåt, men det känns som att man varvar mellan samma frisyrer och det i sin tur blir tråkigt. Att då vinna ett urval ur Remingtons Silk-serie skulle vara perfekt. Det skulle rädda mitt hår då jag i dagsläget överväger att klippa av det (som jag kommer ångra...).

2013-10-11 @ 11:30:27
URL: http://hedblom.blogg.se
Postat av: My

Vilken rolig tävling! :)

Jag skulle gärna vilja vinna då både min plattång och min hårfön är rätt slitna och skulle behöva förnyas. Har också länge letat efter en bra locktång, då mitt hår är väldigt tjockt och framförallt frissigt, vilket gör det svårstylat. Det känns tråkigt att köpa flera olika bara för att prova, och så blir det inget bra resultat. Den här serien har jag hört mycket bra om och skulle därför vilja köra på den. Variation förnöjer och med flera olika bra redskap kan jag då göra fler olika frisyrer, såväl till vardags som till fest. Det skulle liva upp det kommande mörkret lite, att kunna känna sig fräsch och snygg :)

jag har röstat.

2013-10-11 @ 13:36:38
Postat av: Amanda

Wow, det hade ju först och främst varit fantastiskt roligt att vinna eftersom jag har en sån extrem otur i tävlingar.

Jag är utbildad frisör i grunden men har inte jobbat som frisör på flera år. Att vinna hade varit inspirerande att börja pilla med hår igen, för det är något som är riktigt roligt. Med mina grejer har hemma nu kommer jag inte särskilt långt med då det endast är en sketen gammal plattång som inte plattar håret särskilt bra. Att vinna vore lycka!

2013-10-11 @ 14:01:41
Postat av: Anonym

Jag går alltid i tofs.
Mitt hår är bara platt, statiskt, livlöst och ser jämt ut som skit när det är utsläppt.
Skulle behöva både hårblås och tänger för att vi lite liv i det och vara "fit for fight" inför den vilda hösten :)

2013-10-11 @ 15:58:06
Postat av: Frida Pettersson

Jag bör vinna då jag är en förstagångsmamma till en underbar kille på 5 månader. Jag behöver hjälp med att fixa till mig igen, dels pga att jag inte har samma tid nu till mig själv och dels för att mitt hår inte är sig likt efter graviditeten.

2013-10-11 @ 16:22:45
Postat av: Matilda

Åh dessa skulle jag verkligen vilja vinna. Jag älskar att göra frisyrer och hålla på med hår så dessa skulle passa utmärkt till mig. Jag har inte någon locktång och skulle så gärna vilja prova den konformade tången:)

2013-10-11 @ 16:25:25
Postat av: Jennifer

Jag skulle gärna vinna dessa produkter eftersom att de verkar vara bra! Har ett urgammalt set i mitt skåp som inte går att använda då håret flera gånger blivit smått bränt av dem.Tyvärr är studielivet,egen lägenhet och körkort/bil inte någon billig peng för min del och vardagslyx är inget jag kan garantera.Jag skulle se detta som en julklapp och skämma bort mig själv om jag vann dem!:)

2013-10-11 @ 19:01:58
Postat av: Anna Ljungqvist

Skulle passa perfekt för mig för jag ska på min svägerskas releasefest i november och vill vara lite extra fin. Roligt att kunna piffa till sig lite med glamourlockar. Håller tummarna att jag har turen på min sida :-)

2013-10-11 @ 20:23:52
Postat av: Camilla

Åh vad jag skulle vilja vinna detta paket, är i stort behov av ny hårfön då min har gått sönder och locktång har jag ej men vill ha. Har inte råd nu när jag är arbetslös att köpa detta så hoppas att jag kan ha turen att vinna de här istället :)

2013-10-11 @ 20:41:17
URL: http://blogg.camillafamme.se/
Postat av: Anna

Levt med värk 14 år efter olycka svår,
det som läggs minst tid på är mitt hår.
Som av naturen är tunt å platt,
att bara ha det hängandes ger mig fnatt.
Resulterar oftast i tofs såklart,
att kunna göra snabba lockar vore underbart!
Min vän, klippa å stöttepelare har vågigt hår,
så om jag vinner hon plattången gladeligen får! :)
Tack för en mysig peppande blogg! Kram Anna

2013-10-11 @ 21:20:57
Postat av: Jennie & FrökenFlis

självklart röstar jag på dej och din video! :)

Jag vantrivs med mitt hår. Det är tunt, platt och jag fäller jättemycket & det och i och med mitt yrke så måste jag alltid ha uppsatt så jag har så sällan utsläppt så jag känner mig sällan fin. Dessutom håller min älskade plattång på att gå sönder, en bra fön har jag aldrig ägt trots att jag klagar på att jag behöver en i tid och otid ;) För & inte tala om hur roligt det hade varit att prova göra så fina lockar som du gör i videon, va fin jag hade känt mig!


2013-10-11 @ 22:26:46
URL: http://jenniesays.blogg.se
Postat av: Pian

Om jag hade fått chansen att vinna dessa fina produkter så hade jag delat dem med min fina mamma som behöver ett uppsving både i vardagen och stilen. Hon har alltid lärt mig att man ska vara tacksam och glad för det lilla i livet och att vara snygg i håret kanske anses som oväsentligt för vissa men jag vet vad det kan göra för skillnad i sin självbild. Självklart har du en röst på din tutorial ♡

2013-10-12 @ 02:18:35
Postat av: Sandra K-M

Å vilken underbar tävling!
Jag är värdelös att fixa håret både på mig själv och på mina 3 döttrar! Min äldsta dotter fyller 8 år snart och har önskat sig locktång. Jag har en men den är svår och jag får inte till det. Så då blir det alltid krusat i stället för det är enkelt...
Men med denna serie och din video så ser det inte så svårt ut och här hemma skulle det användas flitigt av oss 4 om man hade chansen att vinna! Skulle gilla din video men fick inte länken att fungera...ha det fint!

2013-10-12 @ 08:46:44
Postat av: Anna Lundkvist

Har en dotter med lockigt hår som vill ha rakt hår
Dotter nr 2 har spikrakt hår och vill ha lockigt hår
Deras moder har trollhår och behöver all hjälp hon kan få för att få styr på det
Ja detta paket skulle nog hjälpa oss alla tre att få till den frisyr vi vill ha =)

2013-10-12 @ 09:09:35
Postat av: Hayley

Har en plattång här hemma med trasig sladd, lika så med hårfönen men använder grejerna ändå. Maken här hemma är lika rädd varje gång, "du kommer döda dig själv med de där trasiga sladdarna".. Äh, lite tejp fixar det brukar jag säga. Men han har ju rätt, det är rejält farligt och inget jag har råd att köpa nytt av. Därför skulle detta paket sitta perfekt. Jag har långt spikrakt hår som inte går att göra något med mer än att sätta upp i antingen en slarvig boll eller någon hästsvans. Att locka och fixa till det med riktiga verktyg skulle vara rena drömmen! En fungerande hårfön skulle dessutom vara en räddning, nu börjar det bli kallt här uppe i Dalarna och att gå ut med blött hår är verkligen inte optimalt!

2013-10-12 @ 11:46:19
URL: http://hayleys.se
Postat av: Sandra - Mamma till Wilmer och Joline

åh vilken rolig tävling, Ser verkligen ut som att det är jätte bra vertyg för håret.

Min plattång har katten tuggat på sladden, så det känns som en risk varje gång man chansar och stoppar den i eluttaget. Det kanske snart slutar med en stöt som får håret att stå åt alla håll.
Så om jag vann de här fina, så skulle jag med glädje fixa håret på morgonen igen, utan att göra det med livet som insats :)

Röstat på videon :)

2013-10-12 @ 14:06:47
URL: http://sandrasblogg.se
Postat av: Ebba

Jag fick min plattång förra året, ungefär ett år sen. Ganska dyr. Nu, exakt ett år senare, har den slutat fungera vilket jag tycker är skit för garantin var bara ett år. Så känns som lite lurendrejeri.
Skulle vara en stor lyx att vinna detta eftersom jag inte har lust att köpa en ny för massa pengar. Älskar stora lockar vilket jag aldrig lyckats göra, eftersom jag aldrig haft en riktig locktång.

Röstat och klart också! :)

2013-10-12 @ 17:25:54
Postat av: Kristina K

Röstat som nummer 21. Lycka till :-)

Åh, din video insirerade mig verkligen. Nu vet jag hur jag ska göra - och resultatet blev ju enastående. Jag har ett långt, mörkt hår men slänger liksom alltid bara upp det i en svans. Som småbarnsmamma så är jag dålig på att prioritera mig själv, så det här vore verkligen en härlig vinst. En riktig julklapp till mig själv :-)

2013-10-12 @ 19:09:01
Postat av: Therese

Med en ny karriär i sikte vill jag lära mig göra snygga frisyrer och lämna hårsnodden hemma! Vill gäärna vinna detta fina set:) har röstat på dig såklart:)

2013-10-12 @ 21:07:45
URL: http://tezzybump.blogg.se
Postat av: care69

Jag är gärna med!
Har röstat på dig, riktigt bra tutorial.:-)
Själv har jag fint, spikrakt bebishår. Jättekul, verkligen...
Vill hitta redskap som kan ge mig lockar och volym. Som läget är nu blir det en tofs och det är ju spännande, eller hur?
Tipsat här.
http://care69.blogspot.se/2013/10/vinn-remingtons-silk-serie.html

2013-10-12 @ 21:54:00
URL: http://care69.blogspot.se
Postat av: Sanna

Jag är gärna med och tävlar, och skulle super gärna vilja vinna då jag om några veckor fyller år och skulle vilja känna mig lite extra fin. Som ensamstående mamma har jag nämligen extremt svårt att prioritera mig själv och de jag behöver och vill ha, och när det väl blir av är det oftast det mest nödvändigaste som hamnar på inköpslistan och dessa fina produkter tillhör tyvärr inte den kategorin och just därför vore det så kul att vinna.

Kram Sanna

2013-10-12 @ 22:57:38
URL: http://mammasvardag.se
Postat av: När Annie fotograferar

Jag skulle vilja vara med och tävla!

Fram tills nyligen hade jag givit upp hoppet om mitt hår, men sedan färgade jag det TURKOST och insåg att det där med hår är jättekul! Så nu vill jag utforska världen, jag menar, håret, och prova alla möjliga spännande saker! Inte trodde jag att det kunde kännas så bra att vara snygg i håret!

2013-10-13 @ 08:58:44
URL: http://www.narannie.blogg.se
Postat av: Linda

Åhh det här hade ju varit en perfekt 30-års present. Svär nog mer eller mindre varje dag över mitt hopplösa hår. Det här hade ju varit perfekt så jag någon gång kan lära mig.
Kram

2013-10-13 @ 12:38:35
Postat av: Anna

Har haft kort hår/page de senaste 15 åren, vilket gör att jag inte vet hur man fixar håret nu när det är längre. Men denna locktång verkar helt underbar! Så enkel att använda och vilket snyggt resultat. Med mitt platta hår är det inte lätt att få vare sig volym eller lockar, men nu kan jag också få de dröm-lockar jag alltid har suktat efter!

2013-10-13 @ 16:04:18
Postat av: Sandra

Oh wow!
Oj vad jag önskar att jag orkade styla håret sådär! Jag kan inte skylla att mitt hår är si eller så, burrigt, rakt, platt, lockigt eller någonting. Det är bara min egen dåliga "disciplin" att hårstyling alltid kommer i sista hand... mitt hår får aldrig mer uppmärksamhet än de där 3-5 min innan man måste dra iväg.
Därför vill jag ge mitt hår en present som gör att jag kanske orkar ta mig tid, för shit så snyggt det kan bli :) En present till mitt hår helt enkelt, för alltför många år i glömska.
Röst är lagd ;)

2013-10-13 @ 16:06:53
Postat av: Helin

Åhh vilken dröm!! Jag skulle vilja vinna detta kit för vem vill inte vara fin i håret? Ett tag stylade jag mitt hår väldigt ofta och det led mitt hår alldeles för mycket av. Fördelen med att kunna reglera värmen med Remingtons stylingverktyg är ett stort plus då håret inte behöver ta så mycket stryk. Att vara extra fin i håret då och då säger jag verkligen JA TACK till, för bara det lilla ger så mycket självförtroende!

2013-10-13 @ 18:01:49
Postat av: Linnea

Åh vilken dröm att vinna allt det där. För tillfället har jag bara en liten mini hårfön, det tar ganska lång tid att föna håret med den... Jag älskar att styla håret, därför är detta kit perfekt för mig ;) jag har relativt rakt hår, förutom bäbishåret som är hur lockigt som helst. Om jag då hade en plattång skulle jag kunna fixa allt hår rakt eller tvärtom om jag hade en locktång så kunde jag göra allt hår lika lockigt. Det kitet verkar hur bra som helst, färgen var ju superfin! Tänk inför en fest så sitter tjejgänget tillsammans och fixar sig med mina fina tänger mm och så blir alla vackra partypinglor! Hello hollywoodhair!

2013-10-13 @ 18:24:18
Postat av: Spacegirl

Jag vill vinna därför att mitt hår är hopplöst platt & trist utan volym och utan styrsel. Så denna serie skulle vara perfekt för mig :-)

2013-10-13 @ 18:55:18
URL: http://spacegirl.blogg.se
Postat av: hilda

Jag är absolut med! Skulle vara perfekt för mig som alltid har problem med håret när jag vill vara lite extra fin eller piffig i skolan. Varje gång jag ska på fest slutar det med att jag håret helt vanligt nersläppt för jag har så dålig fantasi och vet inte vad jag ska göra med det. Kan ju inte mer än att säga att dessa produkter skulle vara perfekta för mitt hår, jag kanske äntligen har en lösning på min tråkiga frisyr! Gud vad roligt det skulle vara att kunna piffa till sig lite extra någon gång. Skulle vara roligt om folk la märke till ens hår för en gångs skull!

Jag har röstat på din video! :)
Håller tummarna för oss båda! ;)

2013-10-13 @ 19:28:57
URL: http://hhildalindgren.blogg.se
Postat av: Sofia

Min hårfön luktar bränt, min plattång sliter hårt! Oj, vad jag vill vinna men jag vet, det är svårt! Är mitt i min andra graviditet, behöver knappast säga att min frisyr ej är het! Önskar mig ett vackert "Josefin svall", då glänser jag i Norrland när vintern är kall. Med Remingtons fixar jag snyggaste locken, då kanske jag ej märker av tvåbarnschocken? :-)

2013-10-13 @ 19:51:09
Postat av: Hanna

Hallå där!

Jag mailade min motivering, som än så länge var lite hemlig :)
Ha en fin söndagskväll!

Hanna

2013-10-13 @ 20:12:20
URL: http://imitthem.blogg.se
Postat av: Mie

Efter att ha sett hur lockarna blev i ditt förra inlägg så känner jag bara ett stort HA-begär, så jag håller tummar och tår! :)

2013-10-13 @ 20:18:00
URL: http://skapandeform.blogg.se/
Postat av: Anna Karlsson

Fyller snart 30 år så detta vore en perfekt present till mig själv. Har ingen familj kvar så kommer inte få presenter av nån. Så det blir jag och katterna.
Skulle göra ångesten lite lättare med att fylla 30 också :)

2013-10-13 @ 20:45:29
Postat av: ::Ulle::

Åh, wow, vilket pris! Jag skulle vilja vinna detta och använda dels själv, men även en del som julklapp till min dotter som önskar sig locktång och annat. Min hårfön är huuuuundra år gammal och luktar bränt så jag håller tummarna för det här!!

2013-10-13 @ 20:53:55
Postat av: ::Ulle::

Jag röstade på dig också. :)

2013-10-13 @ 20:54:40
Postat av: Emma Svensson

Perfekt tävling för mig tror jag, jag som brukar åka bort till vännerna för att använda deras hårgrejer eftersom jag inte äger några själv ;) Nästa år gifter sig både min bror och min bästa barndomskompis så det vore guld att vinna dessa för att kunna få till sådär fina lockar till deras stora dagar :)

2013-10-13 @ 21:13:53
Postat av: Elin

Jag har nog världens tråkigaste hår, spikrakt, om det inte kommer några fula "lockar"/böjar i topparna. Eftersom jag är en studerande 16-åring har jag inte mycket pengar att röra mig på heller, därför hade detta varit guldvärt!
Har röstat på din video :)

2013-10-13 @ 21:23:30
URL: http://elinwelander.blogg.se
Postat av: liselotte

Jag vill vinna för att kunna överraska min dotter med dessa fina saker. Hon är värd lite uppmuntran nu, och jag vet att detta skulle glädja henne oerhört mycket.
Mvh Liselotte

2013-10-13 @ 21:26:15
URL: http://liselottess.blogspot.com
Postat av: Ann-Louise

Nått har hänt med mitt hår. Det funkar inte som tidigare. Mitt självfall är fel och det blir bara frizzigt om jag låter det vara. Därför har jag letar reda på min värmebeständig jag fick när jag konfirmerade mig för 33 år sen.........funkar men vore kul med nya grejer ;-) Har kollat i butiker och på nätet men vet inte vad jag borde ha för typ, så därför hoppas jag vinna nu!!!!

Röstar på dig också för att du är så duktig och för att maxa min chans till förändring och hjälp!

2013-10-13 @ 22:23:58
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se
Postat av: Mia

Vilken fantastisk tävling! :)

Här har du en som håller på att bli galen på sitt hår! Frissigt som tusan och när jag var hos frissan häromdagen så kom jag dessutom på den lysande idén att klippa lugg. NU måste jag blåsa och platta åtminstone den varje dag... Min "maskinpark" behöver verkligen uppgraderas eftersom jag har rätt gamla saker och min plattång har ett skada på ena sidan. Det vore fantastiskt kul att vinna ett sådant här lyxigt paket, då skulle man kunna känna sig iordninggjord och fin varje dag! Håller tummarna! :)

2013-10-13 @ 22:25:41
URL: http://mysansvra.blogg.se
Postat av: Ann-Louise

*värmeborste

Jäkla autokorrekt! ;-))

2013-10-13 @ 22:25:48
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se
Postat av: Åsa alias DruttenoJena

Mitt på utväxt -perfekt glädja håret med
Dottern med drömhåret att fixa -årets julklapp till oss båda och varför inte låta dig fota oss sen i en fin mor dotter session❤️👍

2013-10-13 @ 22:31:06
URL: http://druttenojenasbetraktelser.com
Postat av: Heléne

Med håret på utväxt efter livsförändrande operation skulle jag behöva all hjälp i världen...

2013-10-13 @ 22:50:04
Postat av: Rebecka

Åh detta hade jag verkligen viljat vinna.
Var nyligen hos frisören och hon lockade mitt hår efter jag fått det klippt och färgat och jag var sådär löjligt glad över mitt _" nya" hår. Dagen efter så hade ju lockarna börjat åka hur men lyckades fixa till det något sådär iallafall. Men efter att ha duschat och skulle börja styla mitt hår heltfrån grunden gick det inte alls och nu är jag inte alls lika nöjd längre. Hade jag vunnit detta så hade man kanske kunnat få till håret så man får den där känslan man hade när man kom ut från frisören:)

2013-10-13 @ 22:56:09
Postat av: angus

Jag vill vinna!

Trots att jag hår nästan ner till rumpan får det alldeles för lite kärlek. Jag sätter upp det i en tofs på sin höjd. Jag skulle behövs lite hjälp på traven och ge mitt hår den upprksamhet det så väl förtjänar! :)

2013-10-13 @ 23:55:19
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: angus

Jag vill vinna!

Trots att jag hår nästan ner till rumpan får det alldeles för lite kärlek. Jag sätter upp det i en tofs på sin höjd. Jag skulle behövs lite hjälp på traven och ge mitt hår den upprksamhet det så väl förtjänar! :)

2013-10-13 @ 23:55:21
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Jennie

Då jag är mycket ute på byggen om dagarna (på och av med bygghjälmen hela tiden) så kan jag inte göra så mycket med håret och det ser så tråkigt ut.
Men med denna produkt kan jag ge mitt hår det där extra och piffa upp vardagen och då få mer energi och glädje! Så varför inte piffa upp bygget =)

2013-10-14 @ 09:40:25
Postat av: Malin

Håller på att spara ut mitt hår så ett sånt här kit vore ju guld så jag kan lära mig att göra mitt längre hår fint!

//Malin

2013-10-14 @ 10:20:02
Postat av: Jessica Z

Jag vill helt enkelt vinna för att jag nyligen separerat från min dotters pappa och känner rätt ful och tråkig. Mitt hår är tunt och utan någon som helst tillstymmelse till volym, med dessa verktyg hade jag kunnat skapa mig ett vackert hår!

2013-10-14 @ 11:39:20
Postat av: Fredrika

Hej!

Jag vill vinna för att jag aldrig fixar håret, jag tycker det är för krångligt/svårt/tidskrävande, men efter att ha sett din video känns det som jag bara inbillat mig allt! Du fick det verkligen att se lätt och smidigt ut! Så nu skulle jag gärna vilja vinna då jag inte äger ett ända stylingverktyg!

2013-10-14 @ 12:24:47
URL: http://finest.se/alotlikefashion
Postat av: Stefanie

Hej!

Jag hade blivit så otroligt lycklig och glad om jag blev utvald som vinnare till dessa stylingverktyg. Inte för min skull, utan för min systers skull :) Jag har det tyvärr väldigt knapert då jag är sjukskriven och är hemma och har haft konstant ångest sedan i våras då jag inte hade råd att lägga ut pengar på en födelsedagspresent till min älskade syster, och nu när julen är påväg så känns det ännu mera stressigt då jag inte vet hur jag ska kunna unna min syster något. Jag ÄLSKAR att ge, vill hellre ge en present än att få då jag älskar att få se reaktionerna från mina nära o kära, så det fattas mig just nu. Hade blivit superduperLYCKLIG om jag vann!

Kram på dig!

2013-10-14 @ 14:53:55
Postat av: Stina

En fin, enkel och lättförståelig video!
Med hjälp av denna kommer jag absolut kunna hjälpa min dotter, med hennes hopplöst (enligt henne själv) raka hår, till oanade vågor! :-)

2013-10-14 @ 15:50:31
Postat av: Sofia

Ååååå vad de vore fantastiskt att vinna detta set. Skulle helt klart liva upp i en smått sönderstressad 3 barns mammas liv. Tänk att få pausa upp å få chans att fixa håret snyggt! Guld värt

2013-10-14 @ 19:04:52
Postat av: Pernilla

Då jag har plattaste håret någonsin och önskar snygga till det lite till vardags! Mitt hår har verkligen tagit stryk av "Dust it" :/ Nu är det dags att prova annat...

2013-10-14 @ 19:56:14
Postat av: Sofie rehnström

Vad inspirerad jag blur av att bara se dessa produkter som skulle kunna skapa mästerverk av det jag just nu skulle vilka kalla mitt egna lilla fågelbo, haha. Ja ett fågelbo är vad jag skulle vilja påstå att det liknar då min mammas plattång börjar ge dig efter åren men då mamma inte tycker det är värt att köpa ny skulle detta vara det ultimata för att få mitt bongsturda hår under hårkontroll och ge mig den perfekta höstlocken 👌
Massor av kramar

2013-10-14 @ 22:36:00
Postat av: Rahi

hej!
Det kanske kan vara svårt att skriva anledningen till att vinna för min del. Jag har rakt hår och har alltid velat ha en sån fin vågtång som får mig lockigt hår. Åh vad fin jag kommer att bli fin i håret. Men jag har aldrig haft råd med detta för att jag är student och i studentlivet måste man prioritera allt.
Ha det bra

2013-10-15 @ 05:21:44
URL: http://Rahi.blogg.se
Postat av: Hanna

Åhh det skulle vara så fantastiskt roligt att vinna dessa produkter! Vilken härlig känsla det skulle vara nu när denna mörka vinter är påväg! Det skulle verkligen ljusa upp min vardag och mitt trista risiga burr till hår. Kram

2013-10-15 @ 17:08:21
Postat av: Frida

Det är inte bara jag som tycker att jag borde vinna denna serie, utan även mitt hår och mina vänner. Jag och mitt 65 cm långa hår har bildat ett bra team under många år, men vi har aldrig testat något annorlunda. Långt, platt och tråkigt är vår stil. Pga. det har vi fått lite kritik, och den har vi också nu lyssnat på. "Tänk så mycket du kan göra med ditt hår!" är den vanligaste kommentaren vi fått. Jag håller med, men jag vet inte vad jag ska göra. Det här är inte något jag är expert på. Så när jag såg denna tävlingen tänkte jag, varför inte? Det här är precis vad jag och mitt hår behöver för att uppgradera oss. Det är inte bara ett verktyg, utan flera stycken. Det är dags för en förändring nu!

2013-10-15 @ 17:47:40
Postat av: Emelie Eriksson

Mitt hår är hopplöst, lockar jag de blir lockarna aldrig fina eller så går dem ur på en gång. Plattar jag det så blir det aldrig så platt som jag vill.. vet inte om de är min teknik eller mina verktyg de är fel på.. Men skulle jag vinna kan jag använda dessa verktyg och följa din toppenvideo och då kanske även jag får till en snygg frisyr! Skulle ju vara extra perfekt nu till min födelsedag om några veckor.

2013-10-15 @ 18:55:49
Postat av: Anna

Såhär är det. Min fön är typ 10 år gamal och hela filtret är igengrott av damm, högst troligt kommer den börja brinna snart! Min plattång gick sönder i somras så har fotat fram en gamal som varken plattar bra eller skonsamt.
Så summa sumarum: ska håret överleva på denna tvåbarnsmamma så vore nya stylingverktyg ganska nödvändiga! Hoppas på tur! :)

2013-10-15 @ 19:06:54
Postat av: Emmie Fransson

Anledningen till varför jag vill vinna är för att jag och mina två systrar älskar att styla hår. Vi tre har alla långt och fint hår och vi älskar att umgås och pyssla om varandras hår. Med tanke på att vi är en familj på 7 barn så prioriteras inte stylingverktyg så vi har inte direkt några bra verktyg att använda oss utav. Ifall jag skulle vinna skulle jag bli överlycklig och jag vet att mina systrar också skulle bli det, de skulle bli som en förtidig julklapp till oss alla tre, en riktigt bra sådan.

2013-10-16 @ 13:14:58
URL: http://therockgirl.blogg.se
Postat av: M

Åh, vilket underbart paket! Min locktång har gått sönder för länge sen men jag har liksom inte kommi mig för att köpa någon ny, och trots att jag är 25 äger jag inte ens en hårfön! Det här paketet skulle sitta perfekt, dessutom är det snart min 26e födelsedag, och om inte annat börjar det ju nog vara på tiden att åtminstone äga en hårfön och en fungerande locktång ;)

2013-10-16 @ 14:50:40
URL: http://traningpag.blogg.se
Postat av: Matilda Miller

Jag skulle vilja vinna eftersom att jag älskar att styla mitt hår osv, men har bara en plattång att göra lockar osv med, men det blir nästan aldrig bra. Så att vinna alla dessa produkter skulle vara så himla kul! Och att kunna variera min frisyr vare dag istället för att bara ha rakt hår skulle vara jätteroligt! Kram

2013-10-16 @ 15:35:50
Postat av: Matilda

Remingtons silk serie jag vill vinna, så jag kan styla mig som en riktig kvinna.
Snyggt och fixat hår jag vill ha, och med dessa produkter kommer det bli jättebra!
Varje dag en ny frisyr jag ska ha,
Åh vad kul det kommer va!
Nu mina tummar jag ska hålla,
Så kanske jag kommer kunna trolla!
kram

2013-10-16 @ 19:17:04
Postat av: Mira

Åh jag skulle gärna testa dessa. Lyckas inte göra lockar på nåt sätt - varken med plattången eller med en locktång som jag har.
Så tråkigt att alltid behöva be nån om hjälp om man vill ha lockar. (Slutar med att jag nästan aldrig har lockigt).

2013-10-16 @ 19:38:42
Postat av: lizette

Det här är precis vad jag skulle vilja ha - jag har i hela mitt liv ägt en plattång som jag fick när jag var 9-10 år av min mamma, med tillhörande hårfön. Måste jag påpeka att de sjunger på absolut sista versen? Som om inte det vore nog så fick jag nog av mitt långa, slitna, trassliga hår förra hösten och klippte av ALLT till en kort kort kort bob - något jag vantrivdes i något grymt! I dagsläget har jag ingen ork att ta hand om mitt hår även fast det nu är nästan mer än axellångt, men om jag vinner så LOVAR jag mig själv att boka en frisörtid och verkligen börja ta hand om mitt hår! Fasen, det har jag gjort mig förtjänt av!

2013-10-16 @ 20:53:24
Postat av: Denice Eriksson

Jag är otroligt less på mitt hår det bara hänger där och ser tråkigt ut, jag vill kuna ha det bara utsälppt men att det ändå ska hålla sig snyggt hela dagen för jag har ingen speciell frisyr och då skulle jag vilja skapa en lite snyggare frilla med dom här verktygen plus att dom verkar hur bra som helst! Inte sådär så du måste sitta och hålla kvar i 1 minut :) Kramar Denice

2013-10-16 @ 21:25:03
URL: http://denice.blogg.se
Postat av: Nathalie Klasson

Har ungefär lika långt hår som dig men då jag inte har rätt produkter eller prylar blir det ofta att jag slänger upp det i en vanlig, tråkig hästsvans. Jag tycker det är jättekul att fixa håret så men det är inte så lätt utan utrustning och som student har man inte jättemycket pengar. Lite stylingprodukter skulle göra mig superglad och mitt hår superfint!

2013-10-16 @ 22:08:53
Postat av: Rebecka

Min platt/locktång har precis lagt av och jag är mer än beroende av en. Har inte riktigt pengar att lägga ut på en heller. Har även mycket nytta av en då jag hjälper vänner och släktingar mycket med frisyrer! Skulle underlätta och glädja mig något enormt! :)

2013-10-17 @ 11:31:34
URL: http://sandrarebeckabergs.blogg.se
Postat av: Rebecka

Har röstat också, hihi!

2013-10-17 @ 11:31:53
URL: http://sandrarebeckabergs.blogg.se
Postat av: Johanna

Åhh vilken bra tävling, nu när hösten/vintern närmar sig med stora kliv, och håret bara känns slitet och trist. Skulle detta stylingset passa mig perfekt.
/Johanna

2013-10-17 @ 17:24:46
Postat av: Alexandra

Hej Josefine!
Vad glad jag blev när denna typ av tävling dök upp i din blogg. För jag har nämligen den typen av hår som aldrig vill bli som jag vill oavsett hur mycket tid jag lägger ner på det. Detta har resulterat i att jag nästan alltid i min vardag har håret uppsatt, vilket kanske inte alltid är den roligaste vardagsfrisyren, eller hur? Hemma har jag en gammal locktång som jag anar snart har gjort sin sista lock i mitt hår. Eftersom att jag är student och har det knivigt med ekonomin så har jag inte heller möjligheten till att köpa en ny vilket gör att denna tävling blir extra betydelsefull för mig. Jag tror att med Remingtons Silk Curling Wand skulle mitt hår få ett helt nytt liv. Jag skulle kunna använda den både i min vardag och även till fest då jag alltid tycker att mitt hår känns tråkigt i jämförelse med andras. Med detta stylingset skulle jag helt klart känna mig snyggast på både till vardags samt till festen och jag skulle bli jättelycklig om jag vann.
Hoppas med spänning! / Alexandra.

2013-10-17 @ 18:33:18
Postat av: julia

Med en ärvd plattång som har gjort sitt och med ett alldeles för tråkigt och trist hår önskar jag mig detta underbara hårvertygskit. Hade verkligen boostat mitt hår å vardag. Att kunna fixa håret precis hur ja vill, för att jag kan, med dessa vertyg hade varit som att få gå till frisören och bli stylad varje dag.. håller tummarna för mig å er andra <3

2013-10-18 @ 08:35:53
Postat av: Hanna

Jag vill också vara med och tävla, jag har mailat dig min motivering :)

Ha en härlig fredag!

Hanna

2013-10-18 @ 11:44:01
URL: http://imitthem.blogg.se
Postat av: Maria

Heej! Skulle vara underbart att vinna detta kit till mitt bångstyriga hår. Just nu går alla pengar till julklappar och bilverkstad....suck. Håller tummarna för att jag vinner ! :-) Hälsn. En-som-aldrig-kommer-acceptera-krullet. :-P

2013-10-21 @ 12:53:13
Postat av: Emma S

Som nybliven mamma läggs inte många ören på en själv och nån lyx att gå och få håret fixat finns inte på världskartan. Men bara för att man är mamma tycker jag inte att man ska behöva känna sig ful och risig i håret så därför skulle jag supergärna vilja vara med och tävla :-)

2013-10-21 @ 13:43:54
Postat av: Maja

Efter depression och mycket motgångar ...behöver Jag nu kort och gott bli en kalaspingla i håret :)

Kramar från ett blåsigt höst Skåne där håret alltid blåser...

2013-10-21 @ 20:38:07
Postat av: Erika - lilla familjen

Två år har jag varit hemma och sluppit brytt mig om hur jag sett ut, nu har tyvärr det roliga nått sitt slut. Nu är det slut på mysiga föräldraledigheten, istället är det jobb och förskolelämningar på tapeten. Fixa håret är numera ett måste, det går inte med bara en borste. Den där frisyeren "jag bryr mig inte hur jag ser ut", den är helt omöjlig att kamma ut. Därför önskar jag med dessa stylingverktyg få trixa, då jag min frisyr ska fixa.

2013-10-23 @ 23:23:55
URL: http://erikanaslund.blogg.se
Postat av: Josefin

När jag var yngre, nybakad tonåring, hade jag en lugg krusigare än något av denna planet. Jag hatade mitt hår och var förtvivlad. Jag gjorde allt för att det skulle foga sig, men på den tiden var det bara våffeljärn man kunde få tag i, vilket bara gjorde saken något bättre. När jag flera år senare fick min plattång var det Den bästa uppfinningen jag någonsin upplevt. Jag var överlycklig. Denna trotjänare har varit med mig fram till idag och den börjar bli minst sagt trött. Den har börjat brinna så att jag fick löda om sladden och ett tag var den helt död, men en har repat sig varje gång. Dock känner jag att det börjar bli dags att uppgradera och vad vore då bättre än ett helt kit?

2013-10-24 @ 05:36:43
URL: http://jossefinast.se
Postat av: pysseliten

vill gärna vara med och tävla hoppas vinna den till min dotter ebba 15år som lägger ett antal timmar på sitt långa hår varje dag .Och den hon har idag börjar bli sliten .Har rösta på dig ;)

2013-10-27 @ 14:29:49
URL: http://pysseliten.blogg.se
Postat av: Malin

Vilken underbar tävling!
Jag är gärna med. :)

Min plattång har för länge sen lagt av
och det hade varit så kul och kunna variera
frisyren med detta lyxiga kit, min frisyr
har sett likadan ut i flera år och jag
skulle gärna förändra den mellan plattat
och lockigt. Detta kit hade verkligen
varit perfekt att kunna göra håret så mycket
snyggare och roligare både till både
vardag som fest. :) Hoppas på tur.

Har röstat på dej.

2013-11-04 @ 15:09:23
URL: http://frozenvanilla.blogg.se/
Postat av: Anonym

När slutar tävlingen? :)

2013-11-18 @ 21:41:30


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0