Årets första glass

 
Det började som en solskenshistoria när lördagens strålar sken in genom fönstret och fick hela hemmet att bada i varmt vårljus. Picknick, parkhäng, glasskiosken...! Mina tankar for i all världens väg om vad vi skulle hitta på med denna vackra oplanerade fina lediga dag, jag och mina skatter. Startskottet gick av med att baka fruskostscones tillsammans med lillan, som ni fick läsa och se bilder på häromdagen. Allt började så lovande och väl men sen, sen hände något...

En entusiastisk mamma målade i iver upp en fantastisk dag för sina små som konstigt nog inte alls vaknat på samma humör och var inte helt sugna på att delta i lördagsplanerna. Det krävdes en heeel del övertalning innan vi kom iväg. Att sitta inne en vacker dag o se den gå till spillo får det att klia allergiskt i hela mig. Det går inte!

Så, vi kom iväg, men under tiden hade solen gått och gömt sig och tittade bara fram lite då o då bakom molnen, vädret började kännas osäkert... Vi började i alla fall utflykten med preimärglass på Halvars, när glasskiosken i Södra Promenaden har öppnat, ja då vet man att det är vår! Men barnen såg nog inte riktigt samma tjusning i den ringlande kön och att få köpa årets första kioskglass som deras mamma gjorde denna dag, även om de aldrig tackar nej till glass.
 
På en parkbänk med en varsin glass i handen blev de i alla fall glada o nöjda sedan, tills våra glassar kylt ner oss alla och det började dra en snålblåst förbi. Då hade till och med den här mamman fått nog av utflykten, vi ville bara hem! Snabba ben mot en värmande buss, "parkhäng och picknick" byttes ut mot lek på innergården och fika ute, hos oss var det lä och skönare. Så, det blev bra i alla fall, även om det inte blev som tänkt.
 
Bilden publcerad i Buller & Skratt som bild till vecka 14.

Kommentarer
Postat av: Celine

Så fin bild!

2014-04-07 @ 23:29:06
URL: http://celinelf.se
Postat av: michaela- mamma till tre 💗

fint inlägg att läsa. med hög igenkänningsfaktor haha. bra att du kunde behålla ditt egna goda humör..det är så lätt att man rycks med de där dysterkvistarna ;) du visste väl att allt skulle bli bättre med glass kan jag tro haha.

kramar till dig.

2014-04-08 @ 13:13:15
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: milina.blogg.se

så gott med glass! :)

2014-04-08 @ 16:03:56
URL: http://milina.blogg.se/
Postat av: Hanna Karlsson

Mysigt och gott med glass!

2014-04-08 @ 18:02:57
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: MADDISENJ.SE

Mums vad gott!

2014-04-08 @ 19:46:27
URL: http://maddisenj.se
Postat av: När Annie fotograferar

Årets första glass... haha den minns jhag inte ens :-D

2014-04-08 @ 20:20:18
URL: http://narannie.blogg.se
Postat av: Nathalie Tegelstam

Mums, smarrigt med glass :) kram

2014-04-08 @ 20:36:50
URL: http://nathalie.vionno.se
Postat av: Marie

Ohh gott vi åt också första glassen häromdagen =D

2014-04-08 @ 21:43:54
URL: http://myflowergirl.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0