Njut av dagen idag

 
Stopp. Stanna. Här. Just här. Här där du är. Idag.
 
Runt min hals hänger ett silverglänsande smycke och påminner mig om att njuta av dagen idag. Jag fick den av en fin och nära vän under en jobbig period i mitt liv. Även om vi tyvärr inte sets på oändliga evigheter och saknaden gör sig värkande påmind mellan varven så bär jag hennes ord med mig. Speciellt idag. 
 
Har tänkt på det att stanna upp, något jag gjort mycket senaste åren. Trots att jag dragit i bromsen och tagit ned tempot får jag fortfarande höra att jag har så mycket på gång jämt. Det känns inte så för mig, det känns som att vingslagen står stilla just nu. Trots att jag har mina projekt jag styr med när jag orkar, vill och lusten faller på. För jag pausar väldigt mycket och ofta numera. Man kan hitta mig på soffan eller i sängen en hel dag när jag är ledig, ja jag gör verkligen ingentingalls då. Och det är skönt, jag har lärt mig att uppskatta ingentinget. Bara vara och ta det lugnt. Själ och hjärta behöver det med.
 
(4 senaste foton från mitt Instagram @myhappydays.se, fotograferade med iPhone 5).
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Åh jag är sådan, ständigt på gång men det är för jag är rädd att stanna upp ibland eftersom det får en att tänka efter för mycket. Kram på dig!

Svar: Kram!
Josefin -Happy Days-

2014-08-21 @ 20:38:56
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: Anonym

Så fina bilder och man behöver göra ingenting ibland!

Svar: Absolut, tack :)
Josefin -Happy Days-

2014-08-22 @ 18:36:13


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0