Att göra en Jossan...


Idag gjorde jag en typisk Jossan. Satt på bussen hem från jobbet, tar ur hörlurarna innan sista hållplatsen på resan och märker när jag stoppar ner dem i väskan hur killen på andra sidan gången söker ögonkontakt med mig. Så jag tittar dit o möts av ett leende. "Vilken bra musik du spelar!" Jag förvånad då jag undrar hur han kan veta om att jag lyssnat på världens bästa och nyuppdaterade spellista: "Va?" Han fortsätter roat..."Ja, jag hörde, du spelade för alla."
 
Haha, ja vad säger man? Hade gått med lurarna i öronen o lyssnat på musik heeela vägen från jobbet, genom stan, in på Ica o handlat mat, i kön till kassan,  i väntan på busshållplatsen och så slutligen på bussen hem. Haha!! Alltså, hur lyckas man?? Jag hade på något märkligt sätt satt på högtalaren samtidigt som jag hade musik i snäckorna o märkte ingenting. Men killen tyckte tyligen det var kul o fortsatte prata på om musiken o spellistan som tydligen föll honom i smaken. Tur jag inte hade en skämslista på i alla fall när alla hörde...
 
Ja det här är jag, har en förmåga att vara väldigt klumpig, fumlig, allmänt klantig och säger de mest tokiga osammanhängande saker ibland. Jag bara är sån, oftast brukar den här ytterst charmiga sidan av mig roa mina vänner och min omgivning, så jag har lärt mig att bjuda på det!  ;-)

Kommentarer
Postat av: Nana

Haha! Oj tur han gillade musiken ;)

Svar: Haha, ja verkligen!
Josefin -Happy Days-

2014-06-19 @ 21:20:06
URL: http://claranovalie.se
Postat av: Linda T

Haha! Bästa du <3

Svar: Händer bara mig, de vet du. 😉😘
Josefin -Happy Days-

2014-06-19 @ 22:45:12
Postat av: jaana- hälso och kostcoach

Skulle kunna hänt mig också! :) Önskar dig en skön midsommar!

Svar: Desamma till dig! ❤️
Josefin -Happy Days-

2014-06-20 @ 08:14:16
URL: http://bananajaana.blogspot.se
Postat av: När Annie fotograferar

Hihi ooups! :-D Jag råkade slå på min bluetoth på telefonen till en butik så att deras stero kopplades ihop med min iphone en gång och sätt igången en youtubevideo... Lite pisamt, men ingen såg att det var jag!

Svar: Hahaha, galet Annie!
Josefin -Happy Days-

2014-07-08 @ 21:31:04
URL: http://narannie.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0