Create your own music

 
Find what makes your heart sing and create your own music.
 
Hittade detta fina citat igår, fastande verkligen för det, orden talade direkt till hjärtat. Tänkvärt!
 
Vad är er musik? Min är framförallt fotograferingen. Sitter i denna stund och redigerar och jobbar på senaste bilderna från bröllopet i lördags, Har ett nytt bröllop nu på lördag så vill få klart bilderna så snart som möjligt. 
 
Mer musik i hjärtat för mig är, sommarnätter, barnskratt, texter och musik, bruset från havet, långa promenader, sitta i solnedgången, kyssar, skratta hejdlöst, underbara vänner, förlora blicken mot en stjärnklar himmel, söt blomdoft ljumma nätter, jordgubbar i en skål med mjök, att bli skjutsad på cykel, en hand i min, sovmornar, brunbrända ben, blommor och choklad...
 
Kanske är lite av en (sommar)romantiker...? Men livets små enkla ting ligger mig väldigt varmt om hjärtat, liksom denna årstid som jag försöker att andas in och fånga varje minut av så jag överlever resten av året... Min musik skapas framför allt av ögonblicken.
 
Carpe Punctum - Fånga ögonblicket
 
(Selfie plockad från instagram @myhappydays_se, skäms på mig som lägger upp en mobilbild)

Kommentarer
Postat av: Nana

Åh ett sådant fint citat. Tänkvärt!

2014-06-10 @ 23:05:26
URL: http://claranovalie.se
Postat av: Charlotte

Vilket fint citat och härliga tankar. Mitt motto är att njuta av de små sakerna i livet. Som att ta sig tid att äta frukost på balkongen och läsa en eller två små sagor för dottern innan jag följer henne till skolan. Så jag känner mycket väl igen mig i det du skriver.

2014-06-11 @ 08:16:22
Postat av: Veronica

Väldigt bra citat!

2014-06-11 @ 10:23:09
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0