Galna byxor

 
Onsdag, trött Josie idag, så trött att jag nästan somnade på jobbet flertalet gånger. På skrivbordet. Över tangelntbordet. Inte bra. Pollenallergin som slagit till ordentligt nu, både den och medicinen som ska dämpa allt kli och nysande tröttar ut mig fullständigt. Piffade upp dagen med ett par galna byxor i alla fall. Galet fina eller galet galna? Ja bestäm ni. Sköna och svala är de i alla fall. (Från New Yorker)
 
Men tröttheten till trots väldigt glad, rofylld och lycklig. Ser fram mot skolavslutning imorgon och inte mindre en 5 heliga dagars ledighet! Jag är så bortskämd med ledighet numera att jag inte vet vad, med alla klämdagar o röda dagar. Har gått ned i tid från mitt ordinarie jobb med, en dag ledig i veckan, det är välbehövligt. Eller ja ledig är jag ju egentligen inte, lite fel o säga. Det är då jag styr med mina privata jobb. Men ändå, tid att disponera fritt över och lägga upp jobb på i min takt o så som jag vill. Och i sommar nu framöver kommer jag även vara ledig varannan vecka fram till semestern i augusti, alltså, uuuunderbart!! ♥
 
Ser fram emot sommaren som ligger här o väntar som ett enda stort äventyr...! Blir pirrigt lycklig och fylld av förväntan bara jag tänker på den. :-)
 

Kommentarer
Postat av: Nana

Åh så coola byxor :)
Härligt att du gått ner i tid så du får tid till ditt kreativa jag, all lycka!

2014-06-11 @ 22:35:33
URL: http://claranovalie.se
Postat av: Angus

Åh jättefina! Du är fin :)

2014-06-11 @ 23:54:55
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Josephine Foto

Det är ju en otrolig skillnad att jobba hemifrån. Fast jag tror det handlar om att en som anställd säljer sin egen tid och förväntas prestera. Som egen företagare finns ingen annan än du själv dom sätter krav och disponera tiden.

Personligen tycker jag precis som du att kombinationen är en strålande lösning:)

2014-06-12 @ 17:02:18
URL: http://fotografjosephine.blogg.se
Postat av: Madelene Englund

Du passar ju då i allt:)

2014-07-01 @ 15:41:24
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0