Att drömma sig bort

 
Det finns mycker jag drömmer mig bort till nu, som till sommaren som är så nära. Att ligga o sola på en strand och höra vågorna skvalpa rogivande intill. Det var inte riktigt badsäsong på stranden i Danmark när vi var där. Men man började bygga upp den där längtan. Längtan som är så fint, tycker ni inte? Mysigt att ha det där pirret i magen av o veta att något härligt kommer längre fram... Att se fram emot något.

Längtar gör jag även efter resan till London som ligger framför mig i slutet på veckan, det ska bli grymt roligt! Har ni några bra tips på ställen man absolut inte får missa om man kommer dit första gången som jag gör? Shopping? Restauranger? Uteställen? Sevärdheter? Tell me!!
 
Och imorgon är det tisdag, dit längtar jag med. :-)

Ha en skön kväll o bombadera mig med massa London-tips är ni snälla!!

(Ovan veckans bild till Buller & Skratt)

Kommentarer
Postat av: jaana

Längtan efter något är ju härligt, att längta efter sommaren är nog det bästa. Den långa ledigheten.
London, varit lite snabbt i bara en gång, så tyvärr. Inga tips. MEN tar gärna emot, tänkte åka dit och spana lite senare... :)

2014-05-05 @ 19:43:50
URL: http://bananajaana.blogspot.se
Postat av: Sofia

Jag gillar varuhuset John Lewis. Och så finns väl Victoria's secret i London. De gillar jag med. I Notting Hill kan du spana på den blå dörren från filmen och så finns det en hel del småbutiker där med, med speciella utbud. I övrigt kan jag tipsa om British Museum och den restaurang jag vill besöka igen är Waga Mama (iofs en kedja och finns på massa ställen i London har jag för mig). Hoppas du får en trevlig resa! Jag ser fram emot bilderna efteråt. :)

2014-05-06 @ 04:38:13
Postat av: Anonym

Missa inte Harrods badrumsavdelning....lyx, flärd och drömmar. Hälsa London!

2014-05-06 @ 09:40:56
Postat av: Anonym

Mitt bästa London tips som jag tycker man måste besöka är M&M world. Minns inte var det låg, men Google är bra att ha i såna lägen ;) himla ball affär även om man inte är ett fan av godiset!

2014-05-06 @ 14:38:44
Postat av: Anonym

Mitt bästa London tips som jag tycker man måste besöka är M&M world. Minns inte var det låg, men Google är bra att ha i såna lägen ;) himla ball affär även om man inte är ett fan av godiset!

2014-05-06 @ 14:38:45


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0