En ny golvkudde

 
En ny härlig golvkudde från Berit STHLM anlände till oss tidigare i veckan, glatt mönster och pigga färger. Det gillas! Meja sa tjing först och landade på kudden framför Bompa. Perfekt! Tror för övrigt att den gör sig lika fint i barnens rum som den passar i vardagsrummet.
 
Älskar förresten hur vardagsrummet fylls och badar i det härliga kvällsljuset denna årstid och att man kan ha balkongdörren öppen till sena timmar. Sudda ut gränsen mellan ute och inne, ha ett extra rum att sitta ute på och mysa... Åh härliga efterlängtade försommar, välkommen!
 
 
Provade även att ta ut kudden på balkongen, som jag är på gång att göra ännu mera sommarfin nu, ja den passar ju faktsikt bra även där!
 
Drömmer om att köpa mer blommor till balkongen och kanske en gammal byrå? Det låter nog konstigt men såg en bild på en byrå med öppna lådor som det satt blommor i, var så himla fint! Eller om man kunde komma över ett äldre klaffbord, så man fick ett större bord att sitta vid när man har gäster... Förra sommaren ställde jag ut mitt halvmånebord men känner inte för att göra det i år då den står så bra inomhus. Nåja, blir något att fundera på!
 
Golvkudden från Berit STHLM finns att köpa på Nordljus.net

Kommentarer
Postat av: Yllva

Vad härligt, den var verkligen supersnygg.

Svar: Vad roligt du gillar den :)
Josefin -Happy Days-

2014-05-30 @ 15:47:18
URL: http://ymna.nu/
Postat av: erikasblogg.se

MEN vilken fin kudde! Passar jättebra i ert hem :)

2014-06-03 @ 18:53:56
URL: http://erikasblogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0