Hej!

 
Hej Fredag!
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om dig idag. Det börjar kännas som att jag missat något i kalendern, som att det borde stå nr 13 och inte 30 på datumet. För idag är det en sån där tvärtom dag som bara vill sätta sig på tvärren och är tålamodsprövande.
 
Kom nyss hem från stan, med två haltande barn som ärvt sin mors klumpighet och båda ramlat och slagit sig i den vilda jakten på en ledig frisörstol i ihärdigt regnande. Stackars barn vad jag utsätter dem för... Men det var en jakt dömd att misslykas och önskan att korta ner sonens snart snarlika hårdrocksman till skolavslutningen får vänta, för alla salonger var bokade till sista sittning både idag och imorgon. Tack för det, ja jag borde vara ute i bättre tid, jag vet, men ibland orkar jag inte planera och bara hoppas på det bästa. Men idag var inte en dag att förlita sig till turen på.
 
Så glömde jag den viktiga påsen med kläder som skulle bytas, givetivs tog jag även fel kö på Donken, vi missade bussen hem med en halv sekund, halsen har återigen börjat rivas och det finns många fler små hinder på vägen som egentligen är obetydliga men när problemen hopar sig alla på en gång så pyser luften ur.
 
Jag är egentligen på gott humör, men trött. Så nu ska jag göra en kopp te och sätta mig på balkongen o ta lite luft tror jag. En god och spännande nyhet kom per mail i alla fall! Berättar mer inom kort!

Kommentarer
Postat av: Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Sånna dagar har vi alla, jag hoppas att kvällen blev bättre <3

Svar: ❤️❤️❤️
Josefin -Happy Days-

2014-05-31 @ 07:44:29
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: Leo

Låter som att resten av helgen blev bättre i alla fall!
Förresten, du som är så konstnärlig och pysslig borde väl kunna klippa barnen själv. Finns många bra guider på youtube där har jag lärt mig att klippa min sambo! :)

2014-06-04 @ 11:24:19
URL: http://leossmarta.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0