En jobbig vecka med guldkorn

 
Bilder från en kväll i veckan när jag tappade upp ett varmt skumbad och myste ned mig med ett glas rött och lite mörk choklad.
 
Min vecka började dramatisk med svek i hjärtat. Flyttade in hos en av mina närmsta vänner i några dagar. Det finns så mycket hon gjort för mig, blir tårögd bara jag tänker på det. Jag mår nu okej, men det kommer dippar och jag sover dåligt och äter fortfarande nästan inget. Idag är första dagen den här veckan som jag är ensam och känner mig väl med det. Ensamheten har annars varit väldigt jobbig för mig med alla tankar och känslor som kommer. Jag tycker det är så svårt att skriva om det här. För jag skriver inte om min upplevelse för att vinna sympati, uppmärksamhet eller för att såra. Men skulle jag bara låta det pasera och fortsätta att skriva om mina Happy Days så skulle det vara att hålla uppe en fasad och det kan jag inte. Därför väljer jag att berätta kort nu och sedan sätta punkt.
 
Men, trots att veckan fick en så tuff start så fanns där även så otroligt många fina guldkorn och riktigt bra stunder tillsammans med vänner! Jag är så fylld av kärlek i hjärtat till mina vänner jag har runt mig så jag vet inte vad! Att göra saker som att gå ut och äta, lyssna på en spelning på krogen, ha tjejmyskvällar, åka och shoppa sig massa fina kläder, sitta och snacka i timmar... Jag har mått bra och glömt för stunden, detta har varit min medicin.
 
Nu har jag landat och laddat upp mig inför nästa vecka när barnen kommer och vi ska ha mysigt tillsammans då vi är lediga och har höstlov. Det ser jag fram emot! Har planerat in att vi bland annat ska på bio, eventuellt till Kolmården, ha med oss matsäck o ta en utflykt till skogen, höstpyssla lite och så klart fira Halloween... Ja vi ska se till att hitta på något roligt varje dag!
 
Mer som jag ser fram emot är ett nytt projekt som jag har kommit på. Det är en fotodokumentation utav något livsviktigt som jag vill hjälpa till att lyfta fram i ljuset. Det är inte helt klart än att det går att genomföra så jag väljer att inte skriva för mycket nu men förhoppningsvis kan jag starta igång det om någon vecka. Jag brinner verkligen för min idé och att jobba med det på min fritid, ser så mycket fram emot att få sätta igång!

 Igår blev det även en sväng ut och det var bara för roligt! Kände mig fin i mitt hår, bara älskar hårfärgen. :)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Veronica

Du är värd så mycket mer. Härligt att du mår bättre och du....han kommer, den rätta när man minst anar. Han som är värd dig och som får hela dig att känna kärlek och trygghet.
Kram.

Svar: ❤️
Josefin -Happy Days-

2014-10-26 @ 16:19:46
URL: http://vonkasg.blogspot.se
Postat av: Nana

Gott att du har familj o vänner omkring dig! Och att du finner glädje i stunden! Stor kram!

Svar: ❤️
Josefin -Happy Days-

2014-10-26 @ 18:42:52
Postat av: Nana

Gott att du har familj o vänner omkring dig! Och att du finner glädje i stunden! Stor kram!

2014-10-26 @ 18:42:55
Postat av: Suss - Hemma på Sjuan

Så tråkigt att du drabbats av detta men det finns nån annan bättre där ute till dig. Hoppas du får en härlig vecka. Kram Suss

Svar: ❤️
Josefin -Happy Days-

2014-10-26 @ 19:13:25
URL: http://www.hemmapasjuan.blogspot.com
Postat av: Matilda

Usch, vad tufft. Kämpa på, tur att det finns vänner som kan ställa upp!

Svar: ❤️
Josefin -Happy Days-

2014-10-26 @ 21:20:57
URL: http://emmamatildahoglund.blogg.se
Postat av: Jessica

Wow vad snygg du är! Nyfiken på vart du köpt klänningen? Skulle vilja ha en sådan på en av alla julfester i december.

/Jessica

Svar: Tack, den är från Nelly :)
Josefin -Happy Days-

2014-11-04 @ 20:58:40


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0