Ljusslinga i sovrummet

 

Mitt sovrum är inte stort, men det går att mysa till med små medel, som en ljusslinga. Denna med vita stjärnor hittade jag förra året på Clase Ohlson, vet ej om de säljer den än. Men visst blev det mysigt sken?
 
Mitt sovrum är egentligen en klädkammare, men bor man trångt får man hitta på kreativa lösningar och jag trivs väldigt bra med min lilla vrå. Drömde föresten igår natt att jag hade köpt ett hus, ett rött hus med vita knutar utanför stan som jag skulle renovera upp. Vaknade väldigt glad och lycklig, en sån härlig känsla inom mig... Hoppas att det där huset väntar runt hörnet på mig snart. 

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Jättefin vrå du har:)

2015-12-09 @ 10:20:45
URL: http://nouw.com/fruthomsen
Postat av: När Annie fotograferar i Kalifornien

Så himla fint! Har också ljusslingor i sovrummen, både här borta och hemma i Sverige. :-) Älskar det! Den jag har här köpte jag billigt på IKEA, den där hemma är inköpt på Rusta. Dem fungerar suveränt!

Förresten, det går inte att högerklicka på din blogg, vilket är lite störande när man vill kommentera något inlägg men ligger efter och vill läsa vidare XD Brukar öppna dem jag vill kommentera i nya flikar så att jag inte glömmer att kommentera, medan jag läser ikapp vad jag missat. :-) Har stört mig på det här ett bra tag men jag antar att du har någon bra anledning att det inte är möjligt :-) Ville bara säga att du skulle få fler kommentarer om det var möjligt, i alla fall av mig, för när jag måste gå fram och tillbaka så glömemr jag bort och tappar bort mig och ger upp XD Dagens lata ungdomar. :-)

2015-12-10 @ 03:35:28
URL: http://narannie.se
Postat av: Gradinskan

Vad mysigt det ser ut! Vi har också ett pyttesovrum. Har faktiskt samma slinga där från Clas Ohlson. Vad fint med ljusinsläppet av det lilla fönstret in till vardagsrummet eller vad det är för rum. Jag funderar på att sätta in ett runt fönster i vårt som vetter mot trappen. Kram och trevlig helg <3

2015-12-11 @ 09:44:46
URL: http://gradinskan.se
Postat av: Gradinskan

Glömde fråga vart den fina taklampan är ifrån? :)

Svar: Tack snälla! Taklampan fyndade jag på förra årets mellandagsrea på Indiska
Josefin -Happy Days-

2015-12-11 @ 09:46:04
URL: http://gradinskan.se
Postat av: Jessica

Jag och mamma bor också ganska trångt, så vi har byggt ett litet rum av en del av vardagsrummet (som var ganska stort från början), som nu är mammas rum. Om lite över ett år flyttar vi in till en nybyggd lägenhet där jag får flytta in i klädkammaren ;) Men små rum kan verkligen göras mysiga! Tycker mammas lilla vrå är riktigt mysigt :D

2015-12-12 @ 15:20:56
URL: http://jessical.blo.gg/
Postat av: Åsa

vad mysigt det blev..jag gillar verkligen när små medel blir till stora förändringar i ens rum...jag håller tummarna för att det var en sanndröm du drömde!
kram Åsa

Svar: Tack snälla!! Litar på dina tummar ❤️😘
Josefin -Happy Days-

2015-12-13 @ 16:32:27
URL: http://livetsvackrating.blogg.se
Postat av: Dekora - Bakblogg

åh så tjusigt!

2015-12-14 @ 21:43:49
URL: http://dekora.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0