Nyårsblåsan


När kärleken slår till, då gör den det som en kraftfull virvlande ödesläggande tornado, oförberett med ett hejdlöst jag-dör-om-jag-inte-får-dig-nu!! Så var det för mig då jag av någon anledningen plötsligt hade denna nyårsklänning framför mig på skärmen. Jag vet inte varför jag ens tittade på klänningen då jag inte hade tänkt ta något så fancy på mig utan planerat att sno ihop något glittrigt ur garederoben bara. Men jag kunde inte släppa kläningen ur tankarna och hoppsan så låg den hemma i ett paket på mitt köksbord. Känslan sen när jag med iver fått på mig den, haaaaallåååå där!! Då visste jag att kärleken var besvarad, det var vi.

Jag har inte haft något så tjusigt på mig förr, den är ju som till för att gå på röda mattan med, midnattsblå följsamt sammet med gnistrande stenar i länkade kjedjor på ryggen som är öppen. Vilket ju passade min nya tatuering väldigt bra. Jag läste en gång att man ska använda sina vackra kläder och inte ha dem hängande i garderoben, man lever bara en gång och vill jag vara tjusig på nyårsafton likt en Hollywoodkändis så tänker jag vara det.

Klänningen jag har på mig klickade jag hem från Nelly som jag även måste ge cread för ett otroligt proffesionellt bemötande via sin kundservice! 

Kommentarer
Postat av: Sara

Så himla fin klänning!! :D

Svar: Tack Sara!
Josefin -Happy Days-

2015-12-30 @ 22:50:00
URL: http://photogra.blogg.se
Postat av: Cherie

Men WOW vackra du! Här hemma firar nog jag och dottern själva imorgon men vi kör all in med långklänningar, glitter och bubbel ändå :)

Svar: Det gör ni helt rätt i, gott nytt år!
Josefin -Happy Days-

2015-12-30 @ 22:59:19
URL: http://borjaspring.wordpress.com
Postat av: jaana-hälsocoach

Vilken snygg klänning!! Jag kör något från garderoben, då jag har handlat en hel del finklänningar sedan tidigare. Gott Nytt År

Svar: Tack och gott nytt år!
Josefin -Happy Days-

2015-12-31 @ 08:54:12
URL: http://bananajaana.blogspot.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0