Att ha gått flera maraton

 
 
Som jag tidigare berättat så använder jag just nu Nutriletts stegräknare med syfte att gå ett maraton (42,195 meter). Samtidigt har jag fått chans att prova och recensera deras produkter. Idag kan jag stolt säga att jag inte bara gått ett maraton, jag har nästan gått fyra stycken! 

Jag har gått 152752 steg fram tills nu och har provat ytterligare en produkt som ett bra mellanmål. Alltså inte i syfte som middagsersättning och viktnedgång. Utan just som ett gott och näringsrikt mellanmål. Har denna gång provat deras goda chokladdryck, Rich chocolate flavoured drink. Den var liksom deras andra produtker jag testat både väldigt god och mättande!
 
Jag har faktiskt fått ett väldigt positivt syn på Nutrilett som mellanmål, just att det är så smidigt att ha med sig i väskan när man är iväg. Kan själv tänka mig att stoppa med mig till exempel en bar när jag är ute på långa fotograferingar och man inte vet när man har chans att få i sig en matbit. Det kan vara bra att ha något nyttigt, gott och näringsrikt inom snabbt räckhåll.
 
Nu undrar jag nyfiket så klart hur det går för er!? För ni har väl hoppat på utmaningen och laddat ned appen ni med? Ni vet väl att man blir belönad för antal steg man tar?
 
Detta är ett samarbete med Nutrilett

Kommentarer
Postat av: När Annie fotograferar i Kalifornien

Där har du min favoritfrukost! En kall sådan till kaffet eller i bilen på g dit. Smakar underbart och mättar alldeles lagom för mig som har svårt att äta frukost tidigt på morgonen. :-)

Svar: Jag förstår dig Annie! 😊❤️
Josefin -Happy Days-

2015-02-11 @ 19:32:53
URL: http://narannie.se
Postat av: Josefine

Fast ett steg är ju knappast en meter...?

Svar: Jag vet inte hur de mätt upp att dessa antal steg ska motsvara ett maraton.
Josefin -Happy Days-

2015-02-18 @ 10:33:22


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0