Hemmet ute

 
Tre av mäklarbilderna som togs när fotografen var här. 

Mitt hem ligger nu ute som kommande försäljning på mäklarens hemsida som Läge+, kommande försäljning. Det innebär att mitt hem kommer att bli till salu när jag väl hittat något nytt hem och känner mig redo att sälja. Men är man intresserad kan man redan nu anmäla sitt intresse!
 
 
 
Mina flyttankar går lite fram och tillbaka. Jag har hela tiden varit inne på att flytta till mindre hus eftersom det är min stora dröm. Men det är svårt att hitta något passande i de områden kring där vi bor och jag vill inte ställa till det för mycket för barnen med tanke på skola och vänner. Så just nu är jag inne på att kanske ta en lägenhet i stan så länge, mellanlanda lite. Vi får se! 

Kommentarer
Postat av: Märta

Ljuvliga bilder! Lycka till med flyttandet :-)

2016-08-17 @ 11:51:22
URL: http://martas.blogg.se
Postat av: Lena

Så himla fint! :) Lycka till i letandet och försäljningen! :)

2016-08-17 @ 16:20:56
URL: http://ozkagardens.se
Postat av: Anonym

Nu vet jag vilken ångest du har haft inför det här med fotograferingen men jag måste ändå säga att jag tycker mäklarbilderna är stela, lite tråkiga och visar inte alls vilken fin lägenhet du bor i. De bilder som du själv har tagit och lagt ut här på bloggen gör lägenheten betydligt mer attraktiv. Det är iaf min åsikt! Hoppas att du hittar en köpare, men framför allt att du hittar ett annat hem som känns rätt!

Svar: Tack, ja det är ju tyvärr så med mäklarbilder att de oftast känns tråkiga och rakt på. Inte alls så inbjudande och tagna med känsla så som jag själv jobbar med mina bilder.
Josefin -Happy Days-

2016-08-17 @ 19:18:06
Postat av: Mirre

Ser ju fint ut, och balkongen och det, jag hade inte flyttat därifrån, men det ska ju kännas helt rätt

Svar: Tack! Jag vill inte flytta, men vi får ju inte plats tyvärr.
Josefin -Happy Days-

2016-09-03 @ 21:52:09
URL: http://sweetwords.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0