Topp 25 inredningsbloggar


 


Vänner! Jag har inte berättat något roligt för er som hände mig och bloggen tidigare i sommar! Jag med My Happy Days blev utnämnd till en av Sveriges 25 bästa inredningsbloggar! Inredning är ju ett av mina brinnande intressen och det gjorde mig så glad och stolt ända in i hjärtat. Titta in på Inredningsbloggar så hittar ni hela listan med de främsta svenska inredningsbloggarna där! 
 
 
 
 
 
Åh som jag önskar att jag bodde lite större och hade möjlighet att fota mer inredning! Jag drömmer om att kasta mig över nya inredningsprojekt, renovera och ta med er på en ny resa i att forma ett nytt hem. Det var en dröm jag hade tänkt att ta med er på när jag byggde huset med barnens pappa för 5 år sedan. Hade varit så roligt att få dela en sån upplevelse hela vägen med er. Men nu blev det ju inte så, jag flyttade efter ett halvår i huset hit ni vet, till lägenheten. Men nu är det ju dags att flyga ur detta bo mot något nytt. 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Josefine Så underbara bilder som vanligt Grattis till utmärkelsen ! Jag undrar vart du köpt mediabänken i finrummet den med glasdörrar? Söker efter en sådan just nu :)

Svar: Tack så mycket! Vitrinskåpet är från Jysk. :)
Josefin -Happy Days-

2016-08-18 @ 20:10:13
Postat av: Erika

Vad fina bilder :)

2016-08-22 @ 15:20:28
URL: http://eriikasworld.blogspot.se/
Postat av: GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Vad använder du dig av för objektiv? (Oh, please, säg att det är en Nikon-anpassat, hah!)

2016-08-22 @ 17:20:58
URL: http://goforfit.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0