Happy life!

 
Jag känner mig så fri och lycklig!! 

Den här helgen har jag funnit beslutsamhet inom mig, gjort val där jag satt mig själv och mitt mående i första rummet. Det har inte varit lätt, har haft en dragkamp i mitt inre och väntat ut tiden. Men det enda jag fått för det är ännu mer smärta. Så jag var tvungen att göra mitt val, välja att släppa taget om det förgångna och gå vidare. Så fort jag tog mitt beslut och slog slag i saken så fylldes jag av stor lättnad, ny energi och glädje faktiskt! Ja nu känns det som om jag helt kan gå vidare och låta livets alla nya äventyr och möjligheter ta plats i mitt liv. 

Mer som gett mig energi men även tagit mycket på krafterna denna helg är träning. Igår cyklade jag ut till Ensjön, tog däriftån en promenad om ca en mil till Vrinneviskogen där vi har en nyanlagd hinderbana och ett nytt utomhusgym. Så jag och Jenny som var med mig körde styrketräning och ett varv i hinderbanan, verkligen hur grymt roligt som helst! Ni i Norrköping som gillar träning måste ut och pova, perfekt att träna ute så här års! Efter träningen tog vi en promenad om ca en mil tillbaka genom skogen till Ensjön igen och så cykel därifrån och hem. Vi var ute och tränade i 4 timmar!!
 
Jag var helt slut i kroppen när jag vakande imorse, hade ont i varenda muskel, på riktigt. Trots det tog jag mig ut på en långpromenad om nästan en mil till mina föräldrar på kvällen, pappa tyckte nog inte jag var riktigt klok, haha! Han hade nämligen pratat med mig några timmar innan och frågade om jag var sjuk då han hörde hur ynklig jag lät i telefon. Men smärtan lättade mot kvällen och med vilja kommer man långt!
 
Ja jag är nog lite galen men jag är såå glad och stolt över att vara den jag är! Driven, målinriktiad, envis till tusen, med stort hjärta och en stor portion humor. Jag är så redo för att fortsätta mitt nya liv nu, har på känn att något stort väntar mig runt hörnet nu när jag är redo att släppa in förändringar! 

Kommentarer
Postat av: jaana-hälsocoach

Härligt när livet flyter på!

2016-06-06 @ 06:48:05
URL: http://bananajaana.blogspot.se
Postat av: Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

Herregud, det var inte lite träning det.. Men skönt! :)

2016-06-06 @ 14:02:29
URL: http://jessiesvardag.com/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0