Onsdag med sol i sinnet

 
Se där, en dagens bjuder jag på idag! Inte varje dag som jag fångar min outfit på bild, även om jag är väldigt modeintresserad. Onsdag bjöd på plusgrader så min svarta kappa åkte på tillsammans med svart pennkjol, en skjorta och moccaboots. 
 
 
Här har vi mitt vackra sällskap som fångade mig på bilderna ovan, min fina Linda! Hennes utstrålning, hon har verkligen det där extra! Tack älskade vän för en mysig lunch på stan följt av galen shopping och ett fikastopp! 
 
 
Hur mår ni fina läsare!?
Jag har laddat mitt batteri med en riktigt mysig onsdag och mår så där extra fint inom mig nu. Började dagen med något läskigt, att besöka gymmet igen efter en lång viloperiod av en månad. Har skador och varit tvungen att vila men idag kände jag mig stark nog att återta träningen. Det gick över förväntan! Jag hade både kondition och styra kvar, helt oltroligt!! Jag hade räknat med att få börja på lättare vikter igen men icke! Trodde uppvärmningen på crosstrainer skulle bli tuff, men näe! Jag är helt förbluffad, och jätteglad! Nu har jag hittat tillbaka igen och kommer smyga igång träningen på nytt. Underbart! Tjihoo!! Yay!! Jubel och en liten lyckodans på det! 

Eftermiddagen tillbringade jag som synses med min fina Linda och hade en så genommysig dag på stan där solen lyste i vårt annars så gråa november!! O som vi shoppade kläder sen, haha!! Det är alltid lite roligare att gå med en vän på stan, man tycks alltid hitta lite extra fint då när man har smakråd med sig.

Nu önskar jag er en trevlig kväll, kramar!  

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0