Höstmys och en komplimang

 
Även fast hösten inte anlänt helt ännu, sensommarvärmen håller sig underbart nog kvar länge i år, så har jag börjat mysa till det inomhus. Kvällarna är i alla fall mörkare och jag börjar tända upp med levande ljus igen, som det på bild från Wood Wick med sprackande (!) veke, det låter som en brasa, riktigt stämningsfullt! Sen doftar det ljuvligt med, liksom doftpinnarna av märket Klinta. Gillar verkligen när det sprider sig en hemtrevlg doft i rummen, avkopplande. 
 
 
Hej vänner!!
 
Måste berätta för er hur underbart jag mår, trots att jag haltar runt mörbultad efter cykelolyckan i helgen, så är leendet fast på mina läppar, liksom värmen inom mig. Jag är så sprudlande glad nuförtiden, det brinner en massa kärlek och måbrakänslor inom mig.
 
O vet ni mer, idag fick jag det vackraste komplimang jag fått i hela mitt liv, jag blev faktiskt så rörd och chockad att jag inte hittade orden först. Jag fick höra att jag har en positiv energi runt mig, som smitta av sig på andra. Att det märks när jag kommer in i ett rum, även om jag inte är den högljuda typen, så märker man min glada energi. När jag inte är på plats så märker man det, för jag är saknad då. Hon kunde inte sätta fingret exakt på vad det var, men konstaterade att det bara är något speciellt jag har. Jag visste inte att jag hade den effekt på andra och att jag tillförde så mycket positiv energi i en grupp. Men det måste ju vara för att jag ständigt väljer glädjen, jag alltid fokuserar på det positiva, ser möjligheter framför problem och för att jag har en massa omtanke inom mig. Jag vill att människor runt mig ska må bra.
 
 
Kommer aldrig glömma denna komplimang, det var helt klart finaste jag hört! 

Kommentarer
Postat av: JUNITJEJ

Så mysigt med tända ljus!

2016-09-13 @ 20:10:45
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: ISA

fina komplimanger kan ju göra en så lycklig. Ta åt dig av den fina du <3

2016-09-13 @ 20:22:12
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Anna

Så underbart att vara så glad! Och en sån komplimang gör verkligen ens dag! :)

Svar: Jaa, jag har sånt härligt flow just nu i mitt liv och komplimangen kommer jag bära med mig för alltid! <3
Josefin -Happy Days-

2016-09-14 @ 16:37:01
URL: http://dcentury.se
Postat av: Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Vilken otroligt fin komplimang :)

2016-09-15 @ 19:00:08
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: Linnéa

Vill börja med att berömma dig för de fina bilderna, du har verkligen fångat mysstämningen. Och vad gäller komplimangen så håller jag med dig om att den var jättefin, vilket säkerligen gör att du är den väl värd. Njut och sträck på dig :)

2016-09-16 @ 10:11:24
URL: http://heavenli.blogg.se
Postat av: Annie

Det smittar ut i din blogg också...

Svar: Åh tack, glad jag blir!! ❤️❤️❤️
Josefin -Happy Days-

2016-09-17 @ 01:52:56
URL: http://narannie.se
Postat av: Anonym

Fint med människor som även delger komplimanger och inte bara håller de för sig själv om man tycker något fint om em medmänniska. Du tar fantastiska bilder och har ett fantastiskt hem. Å vilka snygga höga ljusstakar du har. Får man vara nyfiken och fråga vart de kommer från?

Svar: Tack snälla, vad glad du gör mig! ❤️ ljusstakarna de är från hm home
Josefin -Happy Days-

2016-09-19 @ 19:41:29


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0