Att följa sitt hjärta

Follow your heart and make it your decision
 
Kanske just detta om något jag ska ta med mig in i det nya året, att lyssna ännu mer till vad hjärtat vill ha. Vad jag mår bra av, inte förblindas av för mycket borden och måsten. Eller förväntningar. Att inte bara lyssna utan även att följa den väg som hjärtat vill få mig att gå. Jag tror att man blir som lyckligast då, när man vågar trotsa sina rädslor för att göra det man egentligen vill. 
 
Jag vill vara mer kreativ och låta min estetiska sida ta mer plats i mitt liv nu. Jag vill ägna mig åt att skapa och förmedla i ord och bilder, jag skrev just om detta redan här. Jag ser i bilder vart än jag går och arbetar visuellt med mina sinnen. Jag har hela mitt liv känt det som om jag är ämnad för något kreativt där min talang kommer mer till sin rätt. Men det är som om jag tystat den där rösten inom mig för att bli bekväm, är det inte konstigt? 
 
Rädslor, de är där för att varna oss, få oss vara på vår vakt och var uppmärksamma. Ibland är de väldigt bra, men de begränsar oss även många gånger. Jag tänker fortsätta att utmana mig själv, att möta de hinder jag målar upp och ta mig över dem. Jag tänker öppna mitt hjärta och ge min lycka en chans nu och se vad jag då kan släppa in i mitt liv.  

Kommentarer
Postat av: Veronica Pettersson

Älskar detta inlägg! Känner igen mig i det du skriver.

2017-01-07 @ 08:57:27
URL: http://veronicapettersson.se
Postat av: Finurliga fröken

Va fint du skriver! Och så sant. Jag jobbar själv på att leva mera så. Efter mitt eget hjärta. Och sluta tänka på vad jag borde göra och hur saker och ting ser ut utifrån. Kram

2017-01-07 @ 17:28:42
URL: http://finurligafrokens.blogspot.com
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Så fint skrivet :)

2017-01-08 @ 19:29:09
URL: http://www.saramadeleine.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0