Val av matta och erbjudande till er

Inägg i samarbete med Kilands mattor
 
Hemma hos oss pågår det planer inför en omvandling i hemmet. Jag trivs så bra med att bo just här och har haft svårt att hitta något annat, ni vet ju att jag letar hus men har haft otur. Så mina tankar just nu ser ut som så att jag ska dela av vardagsrummet med en sovalkov för att skapa plats åt mig där. Så får Meja flytta in i mitt rum, på så sätt får båda barnen ett varsit rum och vi kan bo kvar ett tag till. Jag får även planera nya vardagsrummet och min sovdel, inredning är ju något jag älskar och det ska bli kul med nytt!
 
Den gamla mattan under soffbordet på bilderna ovan har redan åkt ut. Istället så har jag tittat på dessa två snyggingar från Kilands mattor. Vilken är er favorit? Jag har såå svårt att välja! Båda är konstsilkesmatta med viskos i mattan som gör att de skimrar vackert. (Soffbordet ska med bytas ut mot något nättare, leker i tanken om något med marmorskiva. Så syns mattan mer och möblemanget känns inte lika tungt nu när rummet blir mindre.)
 
 

Så här ser hela mattorna ut, nedan har ni miljöbilder hur de gör sig i ett hem. Bilderna har jag lånat från https://www.kilandsmattor.se
 
 
 Nu när jag är mitt uppe i planeringen inför min make over så har jag även ett erbjudande till er fina läsare! Med koden MYHAPPYDAYS2017 får ni 10% rabatt i hela sortimentet hos Kilands mattor, erbjudandet gäller i 4 veckor.

Jag blev själv väldigt glatt överraskad då jag letade mattor och tittade in på deras hemsida för utbudet är E N O R M T för hela hemmet med en bredd av olika stilar. Det känns verkligen som att alla kan hitta sin favorit där oavsett vad man letar efter. Det finns allt från dörrmattor, plastmattor, balkongmattor till fina orientaliska mattor och så klart mycket mycket mera! In och kika, glöm inte rabattkoden! 
 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0