Jolie Beauty

 
Något jag har brottats med hela vintern är torr hy i ansiktet. Har haft stora problem med röd, fnasig, svidande hy och torrhetsrynkor runt ögonen. Mitt humör har sänkts av besvären och jag har i det tysta mått dåligt. På egen hand har jag försökt att hitta bra produkter men även sett till att dricka mycket vatten, äta mer frukt, läst på om hudvård och gått igenom innehållsförteckningar. Även försökt att få hjälp av apotek och skönhetssalong men även där misslyckats. En riktig djungel att hitta bra krämer och oljor som verkligen hjälper. Även försökt mig på naturliga medel som honung och kokosolja utan framgång.
 
Jag har det här återkommande problemet varje vinter så jag vet att det är säsongsbundet och ingen allergisk reaktion. Men i år var det värre än vanligt (vilket inte är så konstigt med tanke den vinter vi har haft) och inget har hjälpt! Så när jag fick möjlighet att prova Jolie Beautys ekologiska hudvårdsprodukter kom det här paketet ordagrant som en skänk från ovan!! Jag kan inte i ord beskriva hur glad och lycklig jag kände mig första gången jag smörjde in mig med Jolie Beautys produkter. Huden började ganska omgående kännas lungnare, som om den sög åt sig alla näringsämnen och började sin resa till återhämtning direkt. Efter så lång tid och så många tidskrävande försök från min egen sida kände jag att jag nu fått den hjälp jag så länge sökt. ÄNTLIGEN! Desutom känns det extra bra med ekologiska produkter som är omsorgsfullt framtagna.
 
En av favoriterna jag provat är Absolution Addiction ansiktsolja som jag använt både morgon och kväll. Den reparerar, balanserar och skyddar huden mot fria radikaler. Motverkar även pigmentfläckar och lugnar rodnande hud samt jämnar ut fina rynkor. Produkten är även vegansk. 
 
En annan produkt som är lite annorlunda men häftig är WarprintWarpaint är ett 100% naturligt pulver som ska användas för tandblekning. Pulvret bleker inte bara missfärgningar skonsamt, den stärker även tänder och tandköttet. Doppa försiktigt en tandborste i det svarta pulvret och borsta tänderna under 2 månunter, klart! Märkte skillnad redan första gången jag provade. 

 

Som present till mina läsare får ni med koden MYHAPPYDAYS 15% rabatt på det totala priset när ni lägger en order hos Jolie Beauty Rabatten gäller till sista april.
 
*Rabatten gäller inte redan nedsatta produkter eller varumärkena Kjaer Weis, May Lindstrom, Skin, Kypris, In Fiore, NUORI eller Josh Rosebrook.

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0