Nedräkning



Jag räknar ned, just nu till många saker. Närmst till en långhelg, kommer vara ledig lördag-tisdag med barnen vilket känns skönt. Vi ska fira Pontus som fyller hela 15 år på måndag, min valborgsprins. Kan inte fatta att han redan är så stor, helt galet, för själv känner jag mig inte direkt som en tonårsmorsa utan rätt ung i sinnet. Det är konstigt det där att barnen växer när man själv förblir lika ung. *blink* ;-)

Mer jag räknar ned till är resan, en månad kvar nu tills det bär av till Grekland med vänner. Har shoppat på mig några fina outfits till resan, kunde inte hålla mig då jag sprungit på så många färgglada somriga plagg redan. I sommar känner jag att det kommer bli en hel del knalliga färger i rött, rosa, orange, gul, cherise, aprikos och lilla för mig. Gärna blommigt möster med, och vitt. 

Sen har vi den största nedräkningen till ett stort beslut jag tog tidigare i år som gäller min framtid. Jag får skriva mer om det i ett kommande inlägg, för det blir lite för mycket att ta här och nu. 

Vad tycker ni föresten om att läsa i min blogg? Känner att jag har gått från att vara personlig till att bli mer tillbaka. Vill ni att jag skriver mer om min vardag igen? Eller vad är det som gör att ni tittar in här? Berätta för jag känner att jag behöver ta en funderare kring hur jag ska fortsätta lägga upp mina inlägg så det passar mina läsare. 

Ha en fin eftermiddag/kväll! 

Puss! 

Kommentarer
Postat av: Lars

Jag tycker du ska skriva om det du vill, det är ju det som gör dig unik - inte vad andra vill. Sen är det bara att hoppas att andra tycker om det - jag skriver om det som jag kan och som intresserar mig, då blir det bäst tycker jag.

Svar: Det har du så fullkomligt rätt i, tack för dina rader! :D
Josefin -My Happy Days-

2018-04-25 @ 22:51:28
URL: http://oldwestriverstone.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag har följt dig i över 6 år och ser alltid fram mot dina fina bilder recept på god lättlagad mat och lite tips på snygga outfits 😊

Svar: Vad roligt att du har följt mig så länge, tack för responsen! <3
Josefin -My Happy Days-

2018-04-26 @ 15:01:49
Postat av: AnnaSmyckeform

Jag tycker om att läsa det personliga. Din vardag helt enkelt. T ex ser jag fram emot att få läsa mycket om hur du har det på Greklandsresan. Eller när du kommit hem. På semestern vill du ju säkert vara ledig ;) Jag tycker också om att läsa om inredning från din lägenhet. Barnrummet vore kul att se lite bilder från igen. Det är också superkul när du tipsar om recept. Både på mat och sötsaker. En härlig mix helt enkelt. Det gillar jag att läsa om.
Kram!

Svar: Tack Anna, vad kul att du ger mig bra feedback, det uppskattas! :)
Josefin -My Happy Days-

2018-05-04 @ 09:00:10
URL: http://www.annasmyckeform.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0