Listan vecka 33

 
 
Träning
Efter sommarveckor på resande fot, jaa jag har knappt varit hemma, så har rutiner med träning kommit ur fas. Jag har visserligen fått mycket vardagsmotion ändå, men det är skönt att komma tillbaka till att få springa min vanliga runda igen, mår så bra av det. 
 

Tankar
Känner mig harmonisk. Jag har en förmåga att vara en tänkare och känslomänniska och kan ha en del motstridiga känslor inom mig. Ibland sköljer det över mig likt en våg som får mig att vilja agera drastiskt. Det kan vara som ett gift som rinner i tankekarusellen, för man blir inte direkt lyckligare av negativa tankar och i grund och botten så är de direkt onödiga och förgör dig själv. Att hantera känslor intelligent istället skapar en bättre balans i livet och större välmående. Det är verkligen en träning att leva i nuet, mår så mycket bättre av det. "You have to train your mind to be stronger than your emotions or else you will lose yourself every time". 

 

Bästa känslan
Lugnet inom mig och den mysiga känslan av augusti! Har börjat att dricka te igen och tända ljus. 

 

Lycka
Tid med mina barn och familjen, igår firade vi tre födelsedagar och det var så härligt att vara samlade allihopa. 

 

Projekt
Hemmet, jag går i renoveringstankar konstant! Vad jag ska ha för möbler, ska jag ha ett runt köksbord? Vilket golv ska jag lägga? Vilken nyans av ljusgrått blir snyggast på väggarna? Eller ska jag fega ur och köra på en vit väggfärg? Vilken soffa blir mysigast? Vad ska jag ha för soffbord? Kommer Nyponrosens lilla krypin bli bra? Ser fram emot en "nystart" i min läghetnet och att få den toppfräsch! Som ni märkt har inredningsinläggen varit otroligt få till antal vilket beror på att jag just nu inte trivs och har under lång tid letat nytt boende. Men i och med mina studier har jag bestämt mig för att bo kvar studietiden ut och göra det bästa av det jag har även om vi är trångbodda. Så det blir kul att få göra om och känna mer trivsel igen! Känns otroligt skönt att ha landat i det beslutet. 

 

Veckans jag orkar inte
Gotlandsbilderna, förlåt! Men jag vet inte vad det är, det tar bara emot att sätta mig och redigera och lägga upp alla bilder och tips! Hade helt fantastiska veckor på Gotland, har så fina minnen och bilder, men varför känner jag bara inte att jag vill? Kanske för att det är så mycket att gå igenom? Men jag ska göra det tids nog, för min egen skull mest, så jag kan blicka tillbaka och minnas. 


Ser fram emot
En månad kvar till studierna börjar för att ubilda mig till digital marknadskommunikatör, spännande! Jag känner mig förväntansfull, glad och lite pirrig i magen. Det ska bli kul, jag ser fram emot ett nytt kapitel i mitt liv, att bli student, lära känna nya människor och att lära mig ett yrke jag länge velat jobba med. 


Kommentarer
Postat av: corneliaeriksson.blogg.se

Vilken härlig lista, lite av varje liksom :) Det låter verkligen spännande att börja plugga. Jag känner att jag lutar lite åt det håller men vet inte exakt vad jag vill plugga än, har mer än känsla av att jag vill lära mig typ vad som helst haha! Lycka till i alla fall! :)

Svar: Åh som jag känner igen den känslan! Så länge jag gick runt och ville plugga utan att hitta rätt, men när jag blev tipsad om denna utbildning av en vän var det som pusselbiten bara föll på plats! Jag hoppas du finner det du söker med!
Josefin -My Happy Days-

2018-08-20 @ 11:13:18
URL: http://corneliaeriksson.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0