Östersund

  
I helgen tog vi en utflykt till Östersund, har faktiskt inte varit så norr över i Sverige förr så det var kul! På kvällen hittade vi en trevlig norrländsk pub med varm atomsfär som vi åt middag på, Captain Cook, så där inrett med björnfäll i taket och grovt timmervirke på väggarna. Tyvärr inga bilder därifrån men kan varmt rekommendera om ni är i Östersund, maten var fantastiskt god med! Syftet med resan var ett bilköp, så eftersom vi kom så lång väg fick vi lov av säljaren att låna deras gästhus på gården över natten, vilket visade sig vara rena drömmen! När vi gick in möttes vi av en sprakande eld i kakelugnen och jag kunde inte låta bli att hoppade upp och ned av förtjusning.
 
Bilköpet blev av dagen därpå och hela söndagen ägnade vi sedan åt att åka hemmåt igen, vilket var en lång resa. Vi åkte vid 10 på förmiddagen och var hemma runt 21 på kvällen, kan säga att jag sov som en stock den natten när vi var hemma. Efter flera veckor av orolig och lite sömn tog jag igen allt och mer därtill, välbehövligt!

Kommentarer
Postat av: Fanny Ståhl

Men så mysigt! Östersund är ett ställe jag vill besöka men man drar ju sig lite för restiden.. :)

Svar: Jag hade önskat vi haft mer tid på oss att upptäcka Norrland på just med tanke på restiden. Men det får bli en annan gång!
Josefin -My Happy Days-

2018-08-29 @ 19:25:29
URL: http://mariasthl.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Åh, du har varit i min stad <3 Så roligt att läsa och se bilder från någon som inte varit här tidigare! Är det nån som besöker Östersund igen är det bara att kontakta mig 😊

Svar: Tack för besöket i din stad, så mysigt ni har det! 😍
Josefin -My Happy Days-

2018-08-30 @ 06:27:40
URL: http://www.annaellinor.se
Postat av: Camilla Persson

Vilka fina bilder! ☺️

Svar: Tack Camilla! 🙏🏻
Josefin -My Happy Days-

2018-08-30 @ 11:58:03
URL: http://xamiilla.blo.gg/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0