Renovering av vardagsrummet

 
Hur gick det igår med min pågånde renovering i vardagsrummet efter en natt nästan helt utan sömn? Jo det gick helt galet bra faktiskt! Jag lyckades med konsten att måla alla väggar, 2 gånger! Även om den ena väggen som har haft en fondtapet bråkade med mig. Det gick inte att måla direkt på tapeten då den föll ned då, så det blev ett extra projekt att dra ned hela tapeten och få väggen slät och fin inför målning, men även det hann jag med. Jag höll på till kvällen, helt galet egentligen, att jag orkade ta mig an ett helt vardagsrum själv utan ordentlig med sömn. Men sån är jag, fruktansvärt envis och rastlös. Jag kan bara inte låta bli, vill få saker gjorda för annars så känner jag frustation. Så nu kan jag ägna den här fredagen åt att städa upp, möblera och få ordning på kaoset här hemma innan barnen kommer på måndag, så skönt! 

 
En liten tjuvkik på vad jag har hållit på med i veckan. Målat om taket, rivit ned tapet och målat om. Ville ha en färg i ljusgrått, som man nästan kan tro är vit, men som mot takranden ser ljusgrå ut. Blev såå nöjd med mitt färgval för det blev exakt som jag hoppats! Golvet ska bytas ut i höst med och nya möbler införskaffas, så det kommer bli ett helt nytt vardagsrum. Alltså, det är såå himla kul med renovering, jag bara älskar att hålla på med sånt här. Det är rogivande att jobba med händerna. Går runt hemma och lyssnar på musik och bara pysslar, love it! 
 
Hur jag sov inatt? 5 timmars sömn får man ändå räkna som bra för att vara jag så jag känner mig utvilad och nu ska jag starta igång att röja upp här hemma! I helgen väntar äventyr norr över, ska ända upp till Östersund. Någon läsare därifrån? Förhoppingsvis kommer jag tillbaka med några fina bilder att visa från resan, ha en härlig helg alla!

Kramar
 

Kommentarer
Postat av: Karin och Kenneth

Bra jobbat! Det kommer att bli riktigt fint det där.

2018-08-24 @ 09:10:33


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0