Svart Howardsoffa i sammet

 
Soffjakt avslutad, i helgen flyttade en supermysig och vrålskön Howardsoffa in till mig i svartaste sammet. Den är verkligen så där stor och gosig att man kryper upp och nästan försvinner i soffan. Nu saknas det bara en snygg och skön matta att sätta fötterna på under soffan och ett fint soffbord. Är nog lite på jakt efter en ljusgrå matta med sammetslyster och soffbordet har jag gått från enkelt träbord med svängda ben till att vilja ha en som sticker ut med lyxkänsla på, något som bryter av och är iögonfallande. Spanat på olika modeller idag och snöade in lite på art deco stilen, hittade den här som taget ur The great Gatsby, blev helt nedkärad! Tyvärr inte riktigt inom min budgett, men det kanske finns någon look alike? Nåja, vi får se var det landar, jag behöver känna mig fram mer i hur rummet ska ta form innan jag går till ett beslut. Lättast nästan att bara ha ögonen öppna och se vad som kommer. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varifrån kommer soffan? Har själv bestämt mig för att köpa en svart howardsoffa i sammet men kan inte riktigt hitta ”the one” 😄

Svar: Hej! Den är köpt begagnad så vet faktiskt inte varifrån. Men vet att denna soffa är en lyxigare variant än standardsoffor, så den var rätt dyr ny. Skulle gissa på att den är från en mindre möbelbutik, inte från de större kedjorna.
Josefin -My Happy Days-

2019-03-08 @ 09:33:39


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0