Vecka 7

She never seemed shattered; to me, she was a breathtaking mosaic of the battles she's won
 
 
 
Den här veckan sammfattad i en lista.
 
Känsla
Lättnad, glädje och framtidstro. Jag tog ett stort beslut förra veckan efter att ha fightats med en djupt rotad ångest sen en längre tid. Hade försökt att tysta mitt hjärta och tänkt realististkt, men det ledde bara till att jag mådde allt sämre. Så jag tog ett beslut jag behövde ta, sen dess har jag känt mig lätt i sinnet, glad i hjärtat och mer som mig själv igen. 
 
Tankar
Positiva tankar, känner balans i livet, känns som om jag är på rätt väg. Träning, foto, hem och jobb. Det har mer eller mindre varit det som snurrat i mitt huvud. Känner mig lugn, harmonisk och mindre stressad. 
 
Födelsedag
Sista dagen som 35, imorgon är jag ett år rikare och visare. Det är fint, en gåva att ta hand, om alla de år vi får. Jag tänker inte att det är jobbigt att bli ett år äldre, känner mig glad att jag får vara med och tänker än mer istället på att verkligen leva ut mina drömmar och uppskatta det man lätt tar för givet. Att får vara med familj och vänner, att få må bra, det är det enda som betyder något. 
 
Helgen
En riktigt myshelg med mina skatter den här veckan. Fredagsmys med barnen till Talang och pulled pork i pitabröd. Fyllde även med coleslaw, salladslök, söta päronbitar och dressing på currylime. Det blev verkligen kanon! Så kul att komma på nya smaksättningar. Lördag startade med gymmet,  biobesök och se Coco (se den!) med barnen, gjorde egna hamburgare hemma och mellomys på kvällen. Imorgon söndag födelsedagsfirande och sen Marcus och Martinus med lillhjärtat på kvällen. Vilken kanonhelg! 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad skönt att du tagit ett beslut som gör att saker och ting känns lättare.

2018-02-18 @ 07:13:10
URL: http://hannafialotta.blogg.se
Postat av: Jaana

Verkar som helgen varit bra. :)



Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0