Industriell inredning

 

 

Så här i slutet på vintern då man väntar in vårens skiftning så kommer inspirationen smygandes. Vill förnya mitt hem och tänka i nya material, färger, möbler osv. Jag har som ni vet i flera år letat efter större, men utan någon framgång. Mycket för att jag faktiskt i grund och botten trivs så bra i min bostad idag, det är svårt att hitta något som motsvarar alla förväntningar då man gärna jämför med det man har. Det är så mycket som ska stämma in. Men jag håller ögonen öppna, plötslig kärlek kan ju faktiskt uppstå då man får tänka om och kanske inser att det varit så värt att vänta.

 

Så i väntans tider, så stannar jag kvar och boar in mig lite mer här hemma. Börjar mer och mer tänka på att faktiskt bygga upp den där väggen som jag funderat ut som en lösning för att få en sovalkov i vardagsrummet. Måla om, kanske fixa nytt golv och smårenovera. Tänker att känslan av välbefinnande växer sig starkare då. För jag är en person med förändringsbehov, jag tycker om förnyelse och att planera ny inredning. Så då kanske det är läge att ändra om lite hemma, skaffa nya möbler osv.

 

Blev därför så glad då jag fick upp ögonen för Reforma Sthlm, så mycket inspirtation, häftiga inredningsdetaljer och möbler, finns massor coolt! Jag fastande för den klassiska fåtöljen Montmartre i industristil still. Gillar industrill känsla, när det bryter av. Tänker mig den stå längs vita väggar med en bruten tegelvägg på gammalt slitet mörknat plankgolv... Den stilen gillar jag.  

 

 

Vad tycker ni om för typ av inredningsstil? Har ni några bra tips och råd för att få ett litet hem att kännas större? Hit me! :) 

 

Inlägget är i samarbete med Reforma Sthlm och produktbilder lånade från deras sida. 


Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0