Livet utan bekymmer stavas semester

 
En vecka i ett vackert och varmt paradis tillsammans med fina vänner går för fort, alldeles för fort. Med begränsat nät har jag fått vara helt avkopplad och inte uppkopplad till vardgens alla påminnelser. Så skönt! Som att glömma bort att man har en vardag med bestyr som man ska lösa när man kommer hem. Har kunnat lägga tankar om framtiden åt sidan och bara vara i nuet, leva och njuta just i varje närvarande sekund. 
 
Under ett parasol har jag legat med kall piña colada, sett ut över turkos vågor som slår mot land, känt söta doften av blommande buskar slå emot mig med den salta vinden. Flutit på vattenytan i det varma havet (som var helt otroligt varmt!) och låtit saltvatten och sol blekt mitt hår riktigt härligt sommarljust! Utflykter har vi gjort med och äventyr har hunnits med, mer om det kommer! 


 
 

Kommentarer
Postat av: emma

det ser väldigt härligt ut

2018-06-07 @ 21:33:28
URL: http://nouw.se/islycka
Postat av: Cornelia

Det låter som en välbehövlig vecka, ohh så härligt! Hoppas du får ha med dig den känslan länge :)

2018-06-08 @ 10:48:24
URL: http://corneliae.blogg.se/
Postat av: Angelica Wåhlin

Vilka fina bilder & så snygg outfit på översta bilderna :) Skönt att vara lite avkopplad ett tag, också!

2018-06-08 @ 13:52:40
URL: http://angelicawahlin.se/
Postat av: Ella

Hej!
Har en fråga angående dessa bilder! Jag har koll på att en stor bländare ger mer ljus, suddig bakgrund osv, men tänker ändå hur du får "så mycket" skarpt som du får, t.ex. hela du är skarp och allt annat suddigt. När jag gör det så får jag kanske bara en del av personen skarp och resten suddig. Undrar alltså lite hur man får "mer" i bilden skarpt men ändå suddig bakgrund.. Är det några speciella inställningar man ska tänka på, avstånd osv?

Jättefin blogg!

Svar: Hej och tack för fina ord och din fråga. Se till att hela motivet du vill ha skarpt har samma avstånd till kameran. Om du sitter och hänger tex kommer säkert överkroppen puta fram mer och hamnar då närmre kameran och får mer skärpa. Ha inte största skärpedjupet om du vill få mycket skarpt. Jag har 1,4 på min men går upp till 2,0 eller högre ändå om jag vill minimera risken att skärpan inte tar hela motivet. Priva dig fram, lycka till! : D
Josefin -My Happy Days-

2018-06-13 @ 21:51:52
URL: http://ellaellymadeleiine.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0