Loppisfyndat högskåp

 

 
Ett gammalt högskåp med vitrindörrar har hittat hem, ett fynd från helgens loppisrunda. Jag har länge varit på jakt efter ett skåp likt detta med äldre charm, detaljer och vackra former till mitt vardagsrum. Ja faktiskt hade jag redan drömmar om att inreda ett sånt här skåp till en garderob åt Nyponrosen när hon var runt året. Så belv det aldrig (men huuur fint hade det inte varit!?) och nu kommer jag istället att fylla det jag köpt med vackra saker att vila ögonen på i mitt vardagsrum. Jag gillar verkligen att köpa möbler second hand, dessutom går pengarna jag handlat för till olika projekt för utsatta barn, vilket känns så himla varmt i hjärtat! Att kunna köpa en så fin möbel och känna att man samtigit bidragit till något viktigt. 
 
En grundmålning är igång, insidan ska bli vit, men sen är fråga, vilken färg ska skåpet få? Jag är inne på att måla det i någon mörk kulör som grå eller svart, vad tycker ni? 

Kommentarer
Postat av: När Annie fotograferar på Gotland

Åh vad fint!

Svar: Tack Annie, kul att se dit titta in här igen! <3
Josefin -My Happy Days-

2018-11-19 @ 16:01:17
URL: http://narannie.se
Postat av: Anna

Svart!!👌🏻 Underbara former på skåpet!

Svar: Visst är det fint! Tack för din röst på svart. :)
Josefin -My Happy Days-

2018-11-19 @ 20:57:31
Postat av: Ebba

Tapetsera insidan är också fint. =)
Jag tycker grått är så vackert att inreda med, så någon grå nyans på skåpet röstar jag för.

Svar: Jag har varit i tanken och lekt gällande att tapetsera insidan faktiskt, kul att du tog upp det. Men efter övervägande känner jag att jag vill ha den vit för ett stillsamt intryck. Grå skåp är jättefint!
Josefin -My Happy Days-

2018-11-20 @ 16:20:30


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0