Golvläggning hela helgen

 
Har laggt golv hela helgen här hemma och det blir så fint!
 
Vaknar upp idag med nytt golv, är så ovan ännu och kan knappt fatta att det är jag som bor här, för det blev sån skillnad mot de gamla golven jag hade innan. Hade ett väldigt slitet och gulorange parkettgolv i vardagsrummet från när huset byggdes som verkligen sett sina bästa dagar och ett laminatgolv där skarvarna svält och plankor lossnade, var verkligen golvkris här hemma!
 
Nu är mitt nya golv inte helt klart än, men hälften hann jag och Rickard med under helgen iallafall och då jobbade vi från fredagskväll till söndagskväll med bara några timmars uppehåll på lördagen då vi var ute och åt på restaurang med hans familj. Det var ett väldigt trevligt och välkommet avbrott i byggandet!
 
Jag har valt att lägga ett flytande golv i en varmgrå ek här hemma, det kommer alltså flyta mellan alla rum utan tråkiga skarvar. Vilken öppen känsla det blir och så härligt flow i hela lägenheten, speciellt så här mellan hall, kök och vardagsrum som binds samman med golvet. Man upplever redan lägenheten så mycket större, luftigare och ljusare fast allt inte är klart än, den kommer att bli såå fin!! Lite svårt att fånga rätt nyans på golvet så här på bild, men om ni vill jämföra med hur det såg ut innan då kan ni se bilder i bland annat det här inlägget. Om ni vill se det mer i "live" form så finns en inspelning på min Insta story som ligger kvar till i eftermiddag, om ni skyndar in och tittar på @myhappydays.se 
 

Kommentarer
Postat av: Cherie

Vad snyggt det blev :D

Svar: Tack snälla! <3
Josefin -My Happy Days-

2018-09-24 @ 10:45:04
URL: http://www.lifestylebycherie.se
Postat av: När Annie fotograferar på Gotland

Jättefint! :-D

Svar: Tack Annie! 🌟
Josefin -My Happy Days-

2018-09-24 @ 15:39:32
URL: http://narannie.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0