Hösten hemma och första skoldagen

 
Några återkommande höstfavoriter att dekorera med utanför hemmet är höstljung och prydnadspumpor. Jag har även haft förmånen att få hem en hel påse äpplen som ligger vackert i en stålkorg på entrén. 


Nu är jag student, på riktigt! Hemkommen efter upprop och inskrivning i Tranås där jag fick träffa alla mina klasskompisar, däribland ett bekant ansikte från bloggvärlden nämligen Cherie. Det kändes lite tryggt på något vis att ha en person med i klassen som man känner till sen innan. Även om vi aldrig träffats förr så känns det ju lite som att vi känner varandra till viss del genom sociala kanaler som blogg och insta. Kul att vi ska bli klasskompisar nu!

Jag känner mig så pepp på utbildningen, känner ännu mer hur rätt det här är för mig och hur mycket jag längtar efter att få lära mig allt! Det roliga med att jobba just med digitala medier, kommunikation och marknad är att utsikten för jobb är otroligt stora och att jobben finns i så gott som alla branscher. Så det innebär även att jag kan jobba med inte bara det jag tycker är otroligt roligt utan även i framtiden på en spännande arbetsplats som känns intressant sett till mina egna intressen. Sen är det ju så kreativt, jag kommer kunna använda alla bitar jag brinner för i ett jobb, så kul!

Jag måste även få skryta lite, för jag känner mig så otroligt stolt! Fick höra på skolan idag att det varit enormt tryck på att söka in till just Digital marknadskommunikatör, av 300 sökande från hela Sverige fick 35 elever en plats, däribland JAG!!! Det är ändå väldigt kul, något att vara extra stolt över! Tänk att jag fick en plats av alla dessa som sökte, jätteroligt ju, verkligen!  

Kommentarer
Postat av: Angelica Wåhlin

Så roligt att du verkligen känner att utbildningen är rätt!

Svar: Ja det gör jag verkligen, äntligen hittat rätt väg i livet! 😁
Josefin -My Happy Days-

2018-09-18 @ 15:38:31
URL: http://angelicawahlin.se/
Postat av: mammatillmirakel.blogg.se

Så vackert och underbart höstigt!!! :)

Svar: Tack, vad kul att du gillar! :)
Josefin -My Happy Days-

2018-09-18 @ 17:27:03
URL: http://mammatillmirakel.blogg.se/
Postat av: Rebecca Adnell

Mysiga bilder!

Svar: Åh tack snälla du! :)
Josefin -My Happy Days-

2018-09-18 @ 17:42:20
URL: http://adnellphotography.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0