Plugga marknadsföring

 
Godmorgon och tack så jättemycket för all respons jag fick på mitt förra inlägg om sömnlöshet. Så mycket bra tips, råd och pepp ni kommer med, tack snälla för allt engagemang! Man märker att det här med sömnlöshet är ett stort ämne som många är berörda av. Fått mycket idéer att prova på och jobba vidare med.
 
Inatt så sov jag hyffsat. Det tror jag har att göra med att jag somnade först vid 1, eftersom jag varit så trött hela dagen och vilat så var kroppen inte riktigt redo för sömn tidigare än så. Men det gjorde att jag sov under de timmar jag normalt sett vaknar och märkte av hur den oroliga sömnen kom först timmarna innan jag skulle vakna men då kände jag mig utsövd. Så idag är en bra dag! 
 
En dag då jag kan plugga marknadsföring, för det fanns det ingen energi för igår. Det är så tråkigt att sömnlösheten påverkar så pass att man blir som "sjuk" i kroppen och går på låga batterier och sviktande humör. Hade hur mycket som helst att göra igår men jag var som förlamad av tröttheten och kände mig låg. Så idag finns det massor att komma ikapp med! Har min första inlämningsuppgift att ta mig an, det är lite nervöst faktiskt när man inte pluggat på så länge! 

Kram på er och hoppas ni får en fin dag! 

Kommentarer
Postat av: Cherie

Hoppas det blir bättre med sömnen framöver :) Ja visst är det lite nervöst med första inlämningsuppgifter :D Jag gör min sista dag på jobb redan imorgon så ska ägna helgen åt att göra den tänkte jag och sen kan jag fokusera på studier framöver :D

Svar: Åh vad spännande, lycka till nu sista dagen! Kommer ju bli toppen för dig, kram!
Josefin -My Happy Days-

2018-09-27 @ 09:18:30
URL: http://www.lifestylebycherie.se
Postat av: iseedee

Vilka mysiga bilder! =)
Lycka till med inlämningsuppgiften. Det går nog jätte bra.

Svar: Åh tack så mycket snälla, hoppas det! :)
Josefin -My Happy Days-

2018-09-28 @ 22:21:29
URL: http://lifestyleofiseedee.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0