Praktikant på event

 
Har startat min vecka med en intensiv inspark i praktikantlivet och redan hunnit med 2 dagars event, hotellövernattning och spa. Det finns sämre sätt att starta sin praktik på kan jag tycka. ;-)
 
 
I utbildningen Digital Maknadskommunikatör som jag läser på distans ingår mycket praktik, vilket är himla bra eftersom man på så sätt knyter kontakter och får erfarenhet direkt i yrkeslivet.  I måndags startade alltså min praktik och det föll sig så lyckligt att företagsinkubatorn LEAD som jag är hos samtidigt skulle ha ett event på nyrenoverade Vildmarkshotellet och jag fick följa med, så tacksam för det! Otroligt lyckat och väldigt bra sätt att komma in som ny på en arbetsplats, fick ett jättebra tillfälle att mingla och pratat med större delen av alla deltagare samtidigt som jag under eventet hade uppgift att fotografera.
 
Det blev två intensiva dagar där och nu kom jag även hem lite senare ikväll efter att ha varit på aw i Linköping där vårt andra kontor är, där blev det mer mingel! Jag som lite typisk "svensk" är ju inte så jättevan vid att mingla och att söka kontakt, men jag vill steppa upp! För jag tycker det är himla kul att lära känna nya personer och byta tankar och erfarenheter. 

Väldigt nyttiga första dagar har det varit och jag tyckte det var givande att kastas direkt in i hetluften, känner mig absolut på rätt plats! 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla Persson

Vad fint det såg ut där 😌

Svar: Kan varmt rekommendera vildmarkshotellet om du har vägarna förbi Kolmården. 😊
Josefin -My Happy Days-

2019-04-05 @ 11:50:28
URL: http://xamiilla.blo.gg/
Postat av: Jane

Sjukt fin bild med glasen i solnedgången, den var verkligen talande.

Svar: Tack, det var b väldigt stämningsfullt! ❤️
Josefin -My Happy Days-

2019-04-14 @ 20:29:51
URL: http://brfvastergarden.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0