Skolstart - HURRA

 
Så var första skolveckan igångkickad, hurra!
 
Ja iallafall för mig, barnen får vänta och ha sommarlov en vecka till, skönt för dem! Men eftersom mina studier till Digital Markandskommunikatör är på distans så är ju även jag hemma med dem  deras sista vecka på sommarlovet. Eller hemma med dem, det är mest jag som är hemma och de som är iväg, haha! De vill ju inte umgås med sin mamma så mycket längre utan göra egna saker. Så är det väl när barnen blir större? ;-) 
 
Lilla Nyponrosen hänger med vänner och har börjat gå till den spännande fritidsgården medans sonen är på Filmcamp hela veckan och skapar film tillsammans med andra ungdomar. På fredag, dvs imorgon, så kommer de ha filmvisning i biosalongen av filmen de har gjort, där han har huvudrollen!! Ser fram emot det tokigt mycket!
 
Utöver det är det Augustifesten i stan denna vecka med tivoli, marknad, matstånd, uppträdanden m.m. Ikväll tror jag vi är inne på att ta oss ner på stan och se Rix FM festivalen och kanske det blir någon karusell. På lördag är det bröllop och på söndag stort kalas.
 
Att skolan har börjat känns ändå bra, komma in i rutiner igen. Det känns som hösten börjat anlända med, man känner det i luften och träden börjar redan smått skifta färg. Har varit väldigt mycket nu slutspurten på sommaren dagarna har varit precis fullplanerade och min innre stress väldigt hög, så där att jag inte kunnat sova på nätterna för att jag tänkt på allt jag måste hinna med. Men nu har jag gjort klart en hel hög med måsten och ska kasta mig över mina studier igen, det blir kul att komma igång igen! Tänk, om mindre än ett år tar jag min examen! 
 
Ha en fin dag och tack för att ni tittar in! 

Kommentarer
Postat av: Cherie

Ja visst är det härligt att vara igång med studierna igen :) Jag är så redo för höstens kurser :D

Svar: Härligt, då kör vi så det ryker! Sjukt fort första åker gått! 😁
Josefin -My Happy Days-

2019-08-18 @ 19:48:04
URL: http://www.lifestylebycherie.se
Postat av: Sanna

Vad härlig att läsa att du också ska plugga till Digital marknadskommunikatör. Läste att du också bor i Norrköping, det gör ju jag också.

Ska du med läsa på Affärshögskolan i Linköping eller vart ska du läsa?

Kram Sanna

Svar: Hej Sanna, jag har redan läst ett år och är nu inne på mitt sista. Jag läser vid TUC i Tranås. 😊 Kul att du med ska läsa till digital marknadskommunikatör, ett yrke som verkligen ligger i tiden! Lycka till med dina studier! 😁
Josefin -My Happy Days-

2019-08-21 @ 00:31:48
URL: http://mammasvardag.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0