Fyren vid havet

 
Ett besök till fyren När på Närsholmen längst ned på södra Gotland resulterade i vackra bilder på naturen i det karga landskapet där den dramatiska himlen tog plats som en gigantisk målning ovanför oss. Visst är det vackert? Tyvärr gick det inte att gå in i fyren vid detta tillfälle, men naturen här nere är underbar, då det var helt klart värt att åka hit ut ändå, jag är glad över dessa bilder iallafall!  

Kommentarer
Postat av: Sanne

Vilken känsla den upprörda himmeln ger i bilderna. Det känns som att man står där. Snyggt!

Svar: Åh tack snälla, ja de dramatiska molnen tillför rätt känsla! 😍
Josefin -My Happy Days-

2019-07-30 @ 19:16:02
URL: http://smajl.se
Postat av: Anonym

Vi besökte nyligen Gotland för första gången och var också till Närsholmen. Men den ligger ju längst österut, inte längst söderut?
Vi hade tur med vädret och jag fick fina bilder därifrån. Kul att återuppleva resan genom dina bilder nu :) Hälsn. Anna i Finland.
PS Vi reste med vänner från Norrköping förresten, som vi tillbringat många semestrar hos, så känner igen många platser du fotar därifrån.

Svar: Haha, så förvirrande av mig! Du har så rätt, När ligger ju öster ut! Jag tänkte fel, för vi var även vid Hoburgs fyr som är söder ut. Tack för att du var uppmärksam, ska rätta till detta! 😊 Kul att du känner igen trakterna från mina bilder! Kram
Josefin -My Happy Days-

2019-07-30 @ 20:41:25
Postat av: Anonym

Hej! Vi är på jakt efter en docka som du la upp på din blogg, 2010. ”happy baby” heter dockan. Jag sökte på ”docka Ullared” och kom då till din bild. Min dotter har tappat bort sin och den är omöjlig att lokalisera någonstans. Har du någon mer information om den? Vi behöver köpa en ny nämligen:) Tacksam för svar. Min mailadress är matildajohnsson@gmail.com

Svar: Hej! Bilden du kom till är tagen inne på Toysrus i Norrköping. Min dotter sprang fram och grabbade tag i alla dockor hon kom åt, det var första gången hon gick själv inne i en leksaksaffär. 😊 Tyvärr så har jag inget minne av att någon av dockorna följde med hem. Så mitt tips är att ringa eller maila tillverkaren. Lägger upp en efterlysning åt dig på mitt Instagramkonto @myhappydays.se Jag hoppas du hittar en ny docka till din dotter. Tappade själv bort min favoritdocka som liten flicka och vet hur ledsamt det är. Lycka till! ❤️
Josefin -My Happy Days-

2019-07-30 @ 23:15:55
Postat av: Lars

Himla snygga bilder, känns nästan lite oroväckande med den starka himlen. Lite som molnen över en vidsträckt prärie. Bra fotat!

Svar: Vad kul att höra, ja det bidrar till dramatik! Tack!
Josefin -My Happy Days-

2019-07-31 @ 19:59:10
URL: http://oldwestriverstone.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0