Spa och show i helgen

 
Har nyss kommit hem från en skön långweekend i Göteborg, en stad som jag inte varit så mycket mer bekant vid än bara Liseberg tidigare. Men det var ju en ritkigt mysig stad! Känner att jag hade velat haft mer tid i staden, hittat de där mysiga pärlorna som småbutiker, secondhand och caféer. Har någon av mina läsare tips på vad man inte får missa i Göteborg? Kanske får blir en sväng till framöver! Massor härliga blomsterbutiker fanns det längs med gatorna, synd på den långa resan att jag inte kunde köpa med mig en knippe hem. ;-) 
 
 
Första kvällen tillbringades på spa i Upper House med spaavdelning på 3 plan, olika pooler, relax, bastu, hamam mm. Champangepoolen som sitter utanpå fasaden och med glassidor samt glasbotten var en rikrigt häftig upplevelse! Varmt bubblande vatten och milsvid utsikt över staden, så himla himla mysigt och häftigt! Nästintill lite läskigt med då man 20 våningar ned såg bilar köra under oss.  
 
 
Något av det bästa med att bo på hotell är frukostbuffén!! Jag älskar att ta en lång frukost och plocka på mig alla godbitar som stälts fram. Här var tanken att jag skulle bjuda på en bild från min frukosttallrik men eftersom det inte såg så dekorativt ut, haha, så får ni interiörbilder från restaurangerna istället, det var nämligen två olika restauranger som frukosten serverades i. 
 
 
Här är utsikten från hotellrummet 21 våningar upp! Inte fy skam, eller hur!? Vi bodde på Gothia Towers som gjorde ett gott intryck redan från start med vacker design och trevlig personal. Hotellet ligger centralt mittemot Liseberg. 

 
Lördagskvällen klädde vi upp oss och gick på show! 
 

Bord var bokat till en helkväll på The Concept och jag kan inte riktigt nog formulera mig över hur häftig denna upplevelse var! För det första så får man inte innan veta vad man har att vänta sig, när vi gjorde bokningen visste vi bara att det skulle bli en häftig uppelvelse med underhållning och god mat. Men jisses, det var såå sååå mycket mer! Redan vid enrén när vi kom in kastades man in i en helt annan värld! Vi blev väl omhändertagna hela kvällen av så proffsig personal och fick många överraskninar och mycket skratt. Det var både sångnummer, trolleri, akrobatik i luften, dragshow och hela kvällen levererade magi från golv till tak! 
 
 
Maten, som att få en hel symfoni i munnen med olika smaker! Förrätt, huvudrätt och efterrätt, alla tre helt galet goda, ni kanske kan se menyn här ovan i bilden så får ni en hint av hur fint sammansatt det var och vilka smaker som levererades. Vi satt på balkongen vilket var bästa platserna enligt mig, vi hade så bra uppsikt över hela lokalen och showerna. 
 
 
Inredningen på The Concept var väldigt snygg, mycket sammet i varm röd färg, flertalet kristallkronor, även på toaletterna. Allt in i minsta deltaj var genomtänkt. 
 
Jag har mått som en prinsessa dessa dagar, tack för en härlig helg!! 
 
 
 
 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0