Går upp klockan 5 varje morgon

 
Ni vet när dagarna bara sveper bort i en blinkning? Då det är så mycket som ska hinnas med att tiden som är över är knapp, ja nästintill obefentlig? Så har det varit sedan jag och Nyponrosen kom hem från Kreta. Har haft så mycket att berätta men ingen tid, tid är en bristvara som det så ofta heter. 
 
Hur har dagarna sett ut? Jag har varit stressad men jobbar aktivt på att ha ett lugn inom mig, att fokusera på nuet och på hälsa och välbefinnande. Att lyssna på kroppen. Efter Kreta som ligger en timme för i tid så har jag vaknat klockan 5 varje morgon här hemma i Sverige. När vi kom hem flyttade jag tillbaka klockan en timme för att vakna 6 av mig själv, men sen kom vintertiden några dagar senare och jag fick flytta tillbaka tiden ytterligre en timme, vilket fick följden att jag vaknat 5 varje morgon nu i snart 2 veckors tid. 
 
Men vet ni, det gör mig inte något! Tvärtom, det har varit väldigt skönt och välbehövligt. Jag har gått upp i mörkret, tänt ljus och gjort mig en kopp te. Haft lyxen att kunna starta varje morgon med att lägga en svalkande och lugnande ansiktsmask, sett morgonen börjat vakna till liv sakta utanför fönstret. Sen gått ut och vandrat i en timme i de vackraste soluppgångar, i sällskap av rådjur, hästar i hagar frisk bitande luft, frostklädda landskap och en stillhet. Varit ett med naturen och fått så mycket glädje i själ och energi i kroppen som följt med mig hela dagen. Det har varit precis det jag i min stress behövt.
 
Jag har även som idag kunnat starta igång dagen vid halv fem med att kasta mig över skolarbete i resurser och ekonomi inom marknadsföring, oerhört lärorikt och intressant! Har ägnat denna morgon åt att göra klart ett arbete om företagsekonomiska begrepp och applicera KPI:er till en marknadsstrategi, senare i dag ska jag ta del av två lektioner. Det är bara ett halvår kvar nu tills jag tar examen och är färdigutbildad Digital Marknadskommunikatör. Jag brinner verkligen för det här, vill bara lära mig mer och mer! Det känns spännande men även lite läskigt att snart ge sig ut på arbetsmarknaden efter 2 års studier. Men företagen skriker efter denna kompetens som jag besitter, så det känns väldigt positivt när det kommer till att hitta en arbetsplats. Börjar att spana redan nu, ni får gärna länmna en kommentar om ni känner till något som kan vara intressant! Viktigt för mig är att få vara kreativ och själv kunna styra upp mina arbetsdagar. Vill blanda foto med kommunikation, marknadsföring, content och få möjlighet att uttrycka mig visuellt. :)
 
Huvudanledning till att jag har haft lite tid att säga hej till er här och uppdatera om mina dagar har varit att jag till följd av de tidiga morgnarna har lagt mig väldigt tidigt! Som igår somnade jag redan halv nio på kvällen. Men jag har ju så mycket att berätta, allt fint jag varit med om! Som att helgen var händelserik och mysig och lämnat efter sig ett värmande leende. Besökte då bland annat en undangömd plats i en ravin begravd i nedfallna löv där höstens färger ännu fanns kvar, det var maigskt (lägg till min Instagram @myhappydays.se för bilder)! Njutit av vacker stilla disig november med utsikt över en spegelblank sjö, fått oändligt många pussar, dansat, yogat, promenerat och ätit riktigt gott... Sen alla vackra bilder jag har fotat senaste månaden men knappt inte hunnit redigera. Tiden vid dator har helt enkelt minimerats, jag har velat vara närvarande utan att sitta här och låta skärmen ta min tid. 
 
Så, nu hur jag uppdaterat er lite och ska ta mig tillbaka till nuet, varva ned efter en intensiv start på dagen. 
 
Kram, ta hand om er!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lilla i

Jag vill också hitta min grej! Det jag verkligen brinner för!

Svar: Förstår, hoppas du kommer fram till vad du vill ägna dig åt i framtiden!
Josefin -My Happy Days-

2019-11-05 @ 09:28:54
URL: http://husochtradgard.blogg.se
Postat av: FSHD Daniel

Väldigt mysiga bilder! :)

Svar: Tack så mycket! 😊
Josefin -My Happy Days-

2019-11-05 @ 09:49:35
URL: http://fshddaniel.blogg.se
Postat av: Anita

Vilken otroligt fin Tekopp! :D

Svar: Åh ja visst är den, gillar fatet som hör till! 😊
Josefin -My Happy Days-

2019-11-08 @ 09:20:03
URL: http://siliiins.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0