Från sol och bad till regn och akuten

 
Vi har lämnat en mysig tjejvecka på Kreta, planet landade igår natt. Vi var hemma klockan 04 och en timme senare hade jag packat upp allt, sorterat tvätten och var sak var åter på sin rätta plats. Ja det kanske är galet, men jag gillar inte att "ligga efter" med saker och har en ordningsinne som inte är att leka med, skulle inte kunnat komma till ro och somnat annars. Är det fler som är lika galna som jag? Ingen sömn på varken transfer eller flyg men packa upp skulle jag absolut göra hur trött jag än var, haha...! 

Veckan var underbar, vi hade ett väldigt fint hotell, det var verkligen i toppklass måste jag säga! Eftersom jag och lillan skulle åka själva tyckte jag det vore smidigt med all inclusive, det var verkligen ett smart drag! Vi hade tillgång till mat hela dagen och jag behövde aldrig oroa mig för den saken eller leta efter restauranger. Jag kommer att skriva mer om hotellet framöver, för tänker att ni säkert är nyfikna och någon kanske till och med överväger resa till Kreta?
 
När vi landade så var det till ett ihärdigt regn, stor kontrast från en vecka med klarblå himmel och 26 härliga varma grader. Men samtidigt, nu är vi tillbaka till hösten när den är som vackrast i Sverige! Hade tänkt att gå ut en promenad på eftermiddagen och njuta av alla vackra färger i naturen men vi hamnade på akuten!
 
Nyponrosen hade under semestern fått blåsor som inte ville ge med sig utan tvärtom blivit fler och nu även satt sig i munnen när vi kommit hem så hon knappt kunde äta. Efter kontakt med 1177 ville de skicka oss till jourcentralen i stan, men de hade fullt och de skickade oss vidare i sin tur till akuten. Väl där började jag även må sämre (hade haft känningar av urinvägsinfektion under resan) så det blev att även jag fick söka vård på akuten. Det konstaterades även att jag hade feber väl på plats med, så inte så konstigt att jag kände mig dålig. Blåsorna Nyponrosen hade visade sig vara hästblåsor och ofarligt, även om jobbigt just nu. Skönt ändå att det inte hände under resan utan att vi fick hålla oss friska och krya då! Nu är det bara att kurera sig. 
 
Kram! 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0