Hur går det i vår köksrenovering?

Idag ger jag er en status i hur arbetet i köksrenoveringen går
 
Vackra vackra morgon! Min kära sambo fortsatte att jobba sent på fredagskvällen i köket efter att jag och lillan gått och lagt oss. Så på lördagsmorgonen gick det lyckorus genom kroppen på mig när jag steg nerför trappan in i köket. Att dagens första ljus dansade in i huset genom våra valsade 30-talsfönster och kastade varma strålar i rummet gjorde stunden helt magisk!! Han hade monterat alla nya luckor som vi fått, Ikea har stora leveranssvårigheter just nu och därför kommer vårat kök i etapper. Vi saknar fortfarande en del luckor och även socklar, status för ny leverans är i januari...
 
Men för oss som har svårt att jobba på i maxfart nu är det ändå okej. Nåja hade ju önskat att vi varit klara till jul men så ser det inte ut att bli. För då en jobbar 100% och en passar liten 100% så blir det bara några timmar på helgerna över för köket, därför går det sakta, men säkert!
 
Vad tycker ni om köket så här långt?
 
 
En filmsnutt på köket finner ni på mitt Instagram reels (tryck på länken så hoppas jag det synkar, skriv gärna en kommentar annars!)
 
Och glöm inte att gilla inlägget, det gör mig glad!
 
 

Kommentarer
Postat av: ajlimullersandvik.blogg.se

Jag tycker att det ser strålande ut och är sååå avundsjuk :D När jag har råd att köpa och renovera ska jag börja med köket, och du ger mycket inspiration :)

Svar: Åh vad kul att du finner inspiration, tack så jättemycket! 💕
Josefin -My Happy Days-

2021-10-28 @ 12:21:30
URL: http://ajlimullersandvik.blogg.se/
Postat av: Desirèe

Fantastiskt vackert! Stilrent, klassiskt men ändå något helt eget. Ett helt perfekt kök för livets alla händelser, men just nu ser jag nog en röd gammal kulljusstake ståendes på den fina köksbänken… 🥰

Svar: Tack för din fina kommentar, den värmer! 💕
Josefin -My Happy Days-

2021-10-31 @ 21:27:17


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0