Husreportage tidningen Lantliv

 
Reportage till tidningen Lantliv hemma hos oss, förra veckan var fotograf och reporter här för att göra ett vinterreportage till enligt mig Sveriges mest representativa inredningsmagasin. En otrolig ära att bli tillfrågad att vara med
 
Som liten lånade jag veckotidningar av min mormor och mamma som prenumererade på varsin. Älskade att läsa inredningssidorna och drömma mig bort i andras vackra hem. Jag var också den lilla tjejen som gick runt med kikare om kvällarna när mörkret lagt sig och spanade in hur de i alla fina hus i området hade inrett det, ops... Sen kom Hemnet som nybliven vuxen, världens bästa grej att få ta del av så mycket olika hem utan o smyga runt i mörkret. 

Inredning har som ni förstår alltid varit ett stort intresse och flickdrömen som nästan var för stor att drömma om, att själv få vara med i ett inspirerande "hemma hos reportage" levde kvar. Livets bergodalbana tog mig från radhus till nybyggd villa till lägenhet och många vilsna år själv som ensam mamma. Tills kärleken åter hände och så stod jag här med ny familj, nytt hus och 2 års renovering. 
Då kom frågan, vill du vara med i Lantliv?

Nästa vinter kan vi läsa om vårt hem i tidningen Lantliv. Något jag är mycket glad och stolt över. Att en så stor dröm som rymts och tagit form från unga flickår verkligen blev sann. 

Här följer bilder från vårt hem som jag fotat, inte de som kommer ut i tidningen.
 
 
Platsbyggd tv-möbel som jag och sambon byggt av återbrukade möbler. Lite finlir är kvar som att sätta lister mm. Men här är det iallafall nästan klart! 
 
En del av köket med vy från köksön. I detta nu sätter vi tapet i köket så köket kommer bli lite annorlunda mot vad vi får se i tidningen. 
 
Vackra detaljer på köksbänken 
 
Här ser man en del av vardagsrummet, här har vi slipat och hårdvaxoljat parketten i björk samt satt bröstpanel, målat mm. 
 
En kik in i Enyas sovrum 
 
Den platsbyggda hörnbokhyllan som också är ett återbruk av gamla loppade Billybokhyllor från Ikea, 
 
Vårt sovrum med egengjort hyllplan med mässingsstaket. 
 

Kommentarer
Postat av: Ullie

härligt välkommen vid entren älskar ljushållarna vart kommer de i från ? Fint hus ni har o gjort det fint kram ullie

Svar: Tack så mycket! Lyktorna är köpt second hand. De i blomkrukan på pinne är köpta på Coop. ☺️
Josefin -My Happy Days-

2023-02-01 @ 21:07:52
Postat av: Enna

Men oj vad roligt och spännande <3

2023-02-08 @ 10:38:04
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0