Dagens liten och stor

Foto, Jonas (efter att jag ställt in kameran rätt)  och redigering jag (bara klippt lite i bilderna).

Gör en liten efterlysning som säkert inte kommer att resultera i något. Mejas adiddasbyxor har en tillhörande jacka som försvann i våras, någon som hittat den (stl 74)? Känns sååå surt för det var en jättefinjacka och i hemmet är den inte! Förstår inte hur den bara kan ha försvunnit... Kanske någon som norpade åt sig den på bvc om den låg i korgen under vagnen?

Förresten så går hon ju helt själv som jag redan tidigare skrivit. Meja var tidig och tog sina första två steg på 10 månadersdagen och nu nästan springer hon fram ibland. Sparka fotboll har hon med lärt sig o göra o jagar bollen, hihi... Men när vi är ute och går så vill den oroliga mamman gärna hålla lite i sin ivriga dotter så hon inte slår sig på asfalten, så här får hon ta fingret, hihi.

Kommentarer
Postat av: Lottiz

Han är riktigt duktig han med på att fota :-D Och ni är jätte fina tillsammans du och Meja busis. Tänk att hon går nu, det går ju så fort med dem. Söt som socker är hon iaf.

2010-08-04 @ 17:49:21
Postat av: Josefin -Happy Days-

Tack för gullig kommentar Lottiz. Jo bilderna vart fina men för Jonas del var det bara att sikta o trycka, alla inställningar hade jag ju redan gjort med iso/slutartid/bländare/vitbalans. ;-)

2010-08-04 @ 20:30:09
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0