Fotopromenad igårkväll

Annonserade ju ut på bloggen igår att jag gärna ville ha med mig en följeslagare när jag skulle ut o fota inne i city. Tycker nog att det är lite utsatt läge som ensam tjej att gå runt i mörkret med en dyr systemkamera annars. Både jag o kameran skulle typ vara ett lätt byte för vem som helst. Så jag fick med mig bästa vännen sen, tack M! Det kommer bli fler gånger jag ger mig ut, är det någon som då är sugen på att hänga med var inte blyga för sjutton, bara hör av er om ni vill vara sällskap eller kanske till och med ta med egen kamera! Bara kul ju! 

Iaf, det är ju fortfarande sommartid och ljust rätt länge så det bidde inte så många kvällsbilder, kanske är bättre o vänta tills man kommer in på höstkanten mer. Var sugen på att fota lite ljus i staden i mörkret o så. Men vi gick mest bara o snackade i 2½ timme om vad som hänt senaste, vi hade båda ganska mkt o prata om som hänt. Skönt o ha en bästa vän när man behöver prata av sig! Hon är den syster jag aldrig haft, vi har växt upp tillsammans och följt varje steg i hela livet sedan den regniga dagen vi för första gången som 4-åringar lekte ihop i sandlådan. Finaste vännen, du har alltid en plats i mitt hjärta och tack för att jag har dig! ♥

Vi skojade till det på Drottninggatan iaf och tog lite hoppbilder. Kände mig inte direkt nöjd så kanske jag kan locka med henne dit någon mer gång o ta om dem, hehe... ;-P Lite uppmärksamhet drog vi ju till oss med där vi stod mitt på gatan o man kände sig lite utstirrad. Men va fan, man lever bara en gång eller hur!? O jag vill inte ångra något jag aldrig gjorde!


Kommentarer
Postat av: Ellen

Ja precis, de är ju för goa med sina sovställningar! Då blir din tjej snart ett år alltså, häftigt (och läskigt?). Tiden går ju på tok för fort, även fast man ser fram emot allt innom utveckling osv. Min lilla tjej är född i slutet av Oktober så hon är straxt över nio månader.Ser att du också bort i Norrköping! Kul! Vilken årskull är du? :-)

2010-08-04 @ 15:32:18
URL: http://ellene.blogg.se/
Postat av: Ellen

och pen sak till, otroligt fin blogg med fantastiska bilder. Har spanat igenom det mesta och blev besviken när jag såg att bloggen var så "ny" att det tog stopp :-)

2010-08-04 @ 15:33:14
URL: http://ellene.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag vill nog hänga på nån gång och ta häftiga och fåniga bilder :)kramers

2010-08-04 @ 16:11:42
URL: http://lindasxtravaganza.blogg.se/
Postat av: Monica

ja du, vilken ful min jag fick till... haha

2010-09-15 @ 14:32:18


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0