Hej! ;-)


Nattsuddar lite, kan inte tänka mig att lägga huvudet på kudden o sova just nu. Men vet att jag borde, för fröken nyponros kommer att slå upp sina vackra djupblå klockan 07:00 imorgon bitti o då får man pallra sig upp vare sig man är vaken eller ej. ;-)

Vi kom hem tidigare idag då regnet bestämde sig för att sätta stopp för vidare härligt strandhäng. Men en underbar fredag fick vi, fler bilder kommer! Eftersom vi kom hem tidigare hann vi med att bli inbjudna till våra vänner i Rambodal på grillat, fick så mkt god mat att jag fortfarande är proppmätt!

Förresten en glad nyhet, en av mina bilder har blivit hedersomnämn i en av sveriges största fototidningar, Kamera & Bild! Wow, happy me! Kommer hänga ut ett inlägg om det också!

Sitter för övrigt och letar febrilt efter rosa+vita ballonger till lillans 1-års dag på onsdag. Har nästan finkammat hela stan men hittar inga utan tryck att köpa. Jo om man köper en stor blandad påse med alla möjliga färger kanske man har tur att få en vit och två rosa... Men jag vill inte ha andra färger och skickar jag in en beställning på nätet blir det jättedyrt då frakten kostar nästan mer än en påse ballonger. Hur svårt kan det var att ordna vita och rosa ballonger till sin flickas 1-års dag på onsdag!?

Någon som kan hjälpa mig, snälla? Tar tacksamt emot tips på vart jag kan finna rosa och vita ballonger till hyfsat pris (helst i Norrköping) eller har du några liggandes så kan jag bjuda några kronor på dem. ;-)Foto Jonas
(kamerainställning, instruktioner och redigering utav mig)


Kommentarer
Postat av: ERIKA

GRATTIS,så jättekul med bilden ju,förstår jag att du är riktigt glad för & stolt ska du va! Vilken bild var det då? NYFIKENJättefin bild på dig å sessan!

Vita & rosa ballonger måste finnas på Toys´r us å lekhuset,men förvisso med prinsessor på! Vi hade det ett år,vita å rosa å dom var med prinsessorna på!!!Lycka till & shit så fort tiden gått!KRAM KRAM

2010-08-08 @ 08:46:06


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0