"Livet är spännande, man vet aldrig vad som väntar."Måndag, hej sköna vardag!

Tänk vad härligt att få gå upp 6:30 igen, okej väldigt trött var jag men ändå skönt med rutiner. O egen tid. Är så skönt med lugnet i hemmet när grabbarna är iväg på jobb och skola. ;-)

Efter att ha lämnat sonen i skolan, varit med på uppropet och hört hela skolan stämma upp i skönsång på gräsmattan i en välkomstsång så här första skoldagen vart det promenad. Mötte upp Monica och så gick vi runt i ett väldigt vackert och speciellt område och pratade om ditten och datten. Stora och små ämnen i livet... Så säger hon något mycket insiktsfullt och sant,  "Livet är spännande, man vet aldrig vad som väntar.". Dagens citat får det bli, har en liten citatbok som jag skriver in kloka tänvärda ord från personer i min omgivning som jag snappat upp. Där ska den meningen in. Har haft citatboken sedan gymnasiet... :-)

Kommentarer
Postat av: Ensamma mamman

De låter som en helt underbar dag tycker jag. Och otroligt vackra bilder.Va roligt med en citatbok! De kanske man skulle skaffa sig. Jag har en bok där jag skriver ner allt som sonen säger och de är otroligt roligt att läsa i den. Men de vore kul att komma ihåg sånt som andra säger oxå. Kan tänka mig att du har många guldkorn där i. Kram

2010-08-23 @ 17:09:02
URL: http://mittlilla-kaos.blogspot.com
Postat av: Sandra

Gud vilka härliga bilder!!

2010-08-23 @ 21:12:36
URL: http://sandranilsson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Svar: tack =)

Jaa vi bor lite utanför norrköping, i kolmården.

Vart i norrköping bor ni då? =)

2010-08-23 @ 21:48:51
URL: http://sandranilsson.blogg.se/
Postat av: Elin

Så himla fina bilder!! Bilden på dig skulle platsa som reklambild, galet fin! :)Härligt med rutiner igen, alltid skönt efter sommarens spontana dagar. Här ser rutinerna lite annorlunda ut nu, eller vilka rutiner?! ;) Snuttan gör som hon vill när hon vill och det är bara att rätta sig efter den lilla :)Trevlig kväll! :)Kramar!

2010-08-23 @ 22:15:28
URL: http://elincecilia.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0