Morgonstund


Sonen stylar framför kameran innan vi gick till skolan imorse

 

Tjingeling pling pling! ;-P

Sonen lämnad på skolan, sessan somande i vagnen på vägen hem o mamma Fin försöker att jobba undan lite bland alla fotouppdrag. Har ett bröllop på lördag så jag vill gärna hinna få undan de andra jobben innan dess. Satt med bilderna på vackra Annas gravidplåtning igårkväll, ujuj vilka fantastiska bilder det blev! Helt lyriskt glad o jag hoppas att familjen K också blir nöjda, det är ju det viktigaste! Hoppas även få tillåtelse att visa några av bilderna i min fotoblogg sedan när de är klara.

Ha en fin tisdag, solen strålar fram mellan molnen! Nu måste jag fortsätta att jobba!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Svar: Ja, förstår att du gillar att fota. Jag tycker också det är jätte kul, men har inte alls hunnit lära mig kameran ordentligt ännu.

Som du säger så tar det oerhört mycket tid, och när man är mamma ledig hinner man ju lite mer än när man jobbar =)Fiskarhedenvillan är en bra husleverantör. Det är ju "billiga" när man ser på prislistorna osv, men det är ju somsagt en hel del som tillkommer, så slutsumman blir ju rätt mycket ändå, men de beror ju också lite på vilken standard man väljer att ha i huset.Men av vår erfarenhet så skulle vi såhär i efterhand hellre anlita en arkitekt. Dels för att när man anlitar en husfirma så får man ALLT material levererat på en gång, och det är svårt att kunna förvara allt så att det håller sig fräscht. Sen tror jag nog man kan tjäna på det kosntadsässigt också, speciellt om man har endel kontakter inom byggbranchen.Det är oerhört tufft att bygga hus, om man väljer att inte ta ett nyckelfärdigt. Om man ska göra endel själv tar det oerhört mycket tid, och när man har familj så måste man vara beredd på det. Det kan kanske vara värt att ta en nyckelfärdig lösning eller hitta någon som kan göra huset klart, om man inte vill offra den tiden när man har små barn.

Vi byggde när jag var gravid så för oss var det helt ok. Det var mest jag som drabbades då ;)Kram

2010-08-24 @ 10:36:51
URL: http://sandranilsson.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0