My little star


Älskar den här bilden på sessan, den ska nog förstoras och in i ram!

 

Tudeluu, hemma igen! Har en proppfylld kamera med foton från vår lilla roadtrip i södra delen av Sverige. Men jag känner lite ångest för att ta fram dem, de kanske får vila en tid? Har ju så många andra bilder kvar som jag inte är klar med. Jag knäpper så många bilder, dagligen, att jag inte hinner bli klar med alla tagna förrens jag kastar mig på nya. Blir lätt så, man finner nya saker o ting att fota hela tiden, ser nya bilder hägra, försöker springa ikapp mig själv...

 

Tog många bilder inför Mejas 1-årsdag som jag inte har visat (här ovan ser ni resultatet utav en av dem). För att inte tala om alla hundratals från lillsessans födelsedag, när ska jag hinna gå igenom och sålla bland dem innan det känns lite förbi att visa på bloggen? Har även många bilder från sommaren som vi mer o mer börjar lämna bakom oss nu (suck) som kvällsdimma på ängen samt kvällsdimma från skärgården som jag inte hunnit gå igenom. Är inte klar med ett beställningsjobb heller men MÅSTE få det klart innan nästa vecka... Har två kommande fotouppdrag den närmsta veckan med. Kort o gott, måste hinna jobba undan lite mycket, snart!

 

Känns så fel o säga det men det ska bli skönt med lite vardag o ensamtid igen, stunder då jag kan sitta o beta av jobben i tystnaden här hemma när lillan sover middag. Ta tag i sånt som blivit liggande på semestern. Det är lite smak av egenföretagare det här jag håller på med. O det ger mig större anledning till att hålla fast vid det jag alltid känt fast många andra gärna snällt vill pusha på. Nej, som fotograf kommer jag inte att starta eget, det skulle tillslut bara kännas som en enda stor press och stress. Nej foto för mig ska vara kul, härligt och underbart att hålla på med! Foto är min medicin grå dagar, det som ger mig glädje och så vill jag fortsätta att ha det. Därför fotar jag enbart när det passar mig. Men det finns något annat som jag brinner för som jag vet skulle ta upp min tid lite mindre o kanske kanske kommer jag att satsa mer på det en dag! ;-)


Kommentarer
Postat av: Marine

Jättehärlig bild på lillsessan!Dina tanker ikring fotandet stämmer in exakt på mina tankar ikring sömnaden. Det skall vara kul och avkopplande och jag gör det helt och hållet för min egen skull och för att jag mår bra av det. Företagande är inte ett alternativ i nuläget, men man skall aldrig säga aldrig.

Kram M

2010-08-18 @ 15:25:11
URL: http://mari78.blogg.se/aelsklingsbarn/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0