Happy Days har bloggvärldens gulligaste läsare!!

Vilken storm av uppmuntrande glada kommentarer jag möts av under helgen! Tusen tack till var och en av er mina otroligt fina och rara läsare som engagerat sig så i inlägget "Mitt liv". Blir rörd när jag läser era kloka ord och peppningar, det känns som en upprättelse mot "troll" (jättebra ord ivy). Har inte hunnit godkänna och besvarat er alla än, någon kanske jag tyvärr missar att tacka på vägen o det är inte min mening i så fall. Skulle jag göra det så ta åt dig ännu mer utav mitt tack här!

Ett stort tack återigen till mina fina läsare, här på Happy Days finns bloggvärldens gulligaste läsare!!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Ja hon va verkligen jättecharmig idag med sin lilla glittertofs :) Som du säger så hör det ju lite till med lite luciafirande en dag som denna. Förra året, innan Flisan började dagis klädde vi henne i lusselinne och glitter i håret och åkte runt till släkt och vänner och hälsade och bjöd på pepparkakor! Det va verkligen jätteuppskattat :)



Va härligt att så många gav dig några stöttande ord, det måste kännas helt fantastiskt! :)

Kram och ha en fortsatt trevlig kväll.

2010-12-13 @ 21:47:29
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Postat av: Zami

sv: Jag vet de suger, den sidan är riktigt bra :o

2010-12-13 @ 22:38:37
URL: http://zandrajonsson.blogg.se/
Postat av: Zami

sv: Ja de gör jag med :)

2010-12-13 @ 22:39:04
URL: http://zandrajonsson.blogg.se/
Postat av: Mirre

Tack så mycket får man säga då ;), fniss, detsamma till dig =D



Sicken fin bild, du får alltid till så fin bokhe i bakgrunden =D

kramar

2010-12-13 @ 23:40:12
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja det är tråkigt att det finns dom som ska störa sig på andras lycka, jag tycker att man ska unna varandra istället! Och man blir bara glad och peppad av att läsa dina "lyckoinlägg" :)



Jag tycker absolut inte att det är tråkigt att höra om dina planer och drömmar, tvärtom blir jag bara inspirerad! jag själv skulle jättegärna starta en shop med tavlor och tryck, det skulle nog vara drömmen just nu, dock bara på hobbynivå vid sidan av mitt vanliga jobb. Jag tänkte på det när jag var gravid och hittade tavlor från Isa form, men sen dess har det ju dykt upp hur många liknade shopar som helst. Föut tänkte jag att nu är det ju ändå kört för mig, men nu tänker jag mer att när andra "vanliga mammor" är så duktiga och fixar det så borde väl jag :) synd bara att jag inte kan rita på datorn, men det är mitt mål för nästa år att lära mig och tills dess får jag rita med papper och penna! Det låter jättekul med en barnbok också, jag hoppas att jag får chansen att läsa den för Alva någon gång ;) kram Elin

2010-12-14 @ 21:22:47
URL: http://elinochalva.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0