Skönt att komma hem!


Många gillade kudden o undrar var man kan hitta den, o visst är den fin!


Hej o gokväll vänner! Har haft ont om tid att uppdatera HAPPYDAYS och FOTOBLOGGEN senaste dagarna som swichade förbi i världens fart! För som man brukar säga, tiden går väldigt fort när man har roligt o det har vi sannerligen haft! (O även lite jobbigt vid sidan om med en ung fröken som inte varit sig lik sista tiden o nu vet vi varför, hon har fått sin första tand...!)


Lördagen bjöd på sommarens hittils varmaste o kvalmigaste dag. Det var så varmt att vi o våra middagsgäster M&M på kvällskvisten funderade på att duka inne i svala huset med aircondition istället för ute i sommarhettan. Men det slutade med att vi flyttade ner utegruppen på gräsmattan istället där det var tillräckligt svalt att sitta o äta. Grillat, god stämning, kvällspromenad i magisk rött sken från solnedgången (varför hade jag inte min kamera med mig!!!???), Winnerbäck och spel på wii till midnatt. Så kan man sammanfatta lyckade lördagen.

 

Söndagen åkte vi med papsen i hans nedcabbade Cadillac som var nyvaxad till kunglig glans. Det vart en tur ut till vackra Norsholm och ett fikastop vid kanalen, mycket trevligt! Min inbakade snedfläta blåste dock sönder i vinden o jag som trodde jag var smart denna gång o hade satt upp håret för att slippa det i ansiktet, men där fick jag tji!

 

Idag måndag har jag haft en fotosession på ängen nu på kvällskvisten. Har fotat kärleksparet M&M, så himla fina o livliga bilder där deras kärlek fullkomligt strålar, underbart härligt o se o jag blir varm i hela kroppen av glädje! Kommer bilder på fotobloggen så småningom då jag hunnit gå igenom o sålla fram de jag fastnar mest för. Sen vill jag gärna att paret själva ska godkänna dem med innan ni andra får se! ;-)

 

Ja så var det kudden jag satte i fåtöljen på framsidan med texten "Skönt att komma hem". Många som undra var jag hittat den, o jag minns knappt hur den fann vårat hem men det var nog så här. Av någon anledning så var det reklamjippo på stan augusti 2007 där en kille stod mellan varuhusen i city och delade ut kuddar. Denna var nog sista han hade har jag för mig som Darlingen min fick. På baksidan så står följande text:

 

 

Vad det var för användbar present man kunde få förtäljer inte historien för vi åkte på semsterresa till Danmark dagen därpå och kudden fick följa med i bilen på hela resan. Var perfekt för Pontus att vila sig på i bilstolen. :-)

 

Ha de bra så hörs vi!

 

Ps, ni missade väll inte min vinnarbild i NT:s helgtidning?


Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0